Ενδιαφέρον για Ντρέιπερ


Mια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την θέση 1 είναι αυτή του Ντοντέι Ντρέιπερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν.


Ο 32χρονος (1μ80) πόιντ γκαρντ διαθέτει κροατικό διαβατήριο και είναι στα οικονομικά δεδομένα του "τριφυλλιού" ενώ όλες οι συστάσεις είναι υπέρ του. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να δώσει την απάντησή του αφού κι εκείνος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του χωρίς να βιάζεται αλλά είναι μία εξαιρετική και εφικτή λύση για να συμπληρώνει τον Νικ Καλάθη στο "1", αφού ο διεθνής γκαρντ θ’ αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επόμενη σεζόν. Παίζει καλή άμυνα κι έχει εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από μακρινή απόσταση.

Στη Euroleague που μας πέρασε, ο Ντρέιπερ αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις. Σε όλες ήρθε από τον πάγκο και είχε κατά μέσο όρο 6,5 πόντους (45.1% διπ., 35.3% τριπ., 78.6% βολές) και 2,2 ασίστ. Στη VTB League, έπαιξε 29 αγώνες έχοντας 7,4 πόντους και 2,6 ασίστ. Όπως γίνεται αντιληπτό θέλει ν’ αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο αλλά το ζήτημα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί, ώστε να δώσει τη δική του απάντηση.

Σχόλια