Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Συνεχίζει ο Αργύρης Πεδουλάκης στον Παναθηναικό


Με μια λιτή ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της η ΚΑΕ Παναθηναικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Πεδουλάκη αναφέροντας τα εξής: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη.Στο paobc.gr λίγη ώρα αργότερα ανέβηκαν και οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη: 

"Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του Παναθηναϊκού. Μια ομάδα που θα αγωνίζεται σκληρά κάθε στιγμή στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Δεν πρόκειται για αλλαγή σελίδας, αλλά για αλλαγή βιβλίου μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους τρεις “πυλώνες” του Παναθηναϊκού μαζί με τον κόσμο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου. 

Έχουμε μια βάση Ελλήνων αθλητών και θέλουμε να την πλαισιώσουμε με ξένους παίκτες οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και ποιότητα. Σύνθημά μας είναι: πάνω απ’ όλους και όλα η ομάδα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη του".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το