Μεταγραφικές κινήσεις


Πλούσια η σημερινή ημέρα για τα τμήματα του Ερασιτέχνη αφού ανακοίνωσε δύο προσθήκες σε βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών και μία ανανέωση στο βόλεϊ ανδρών.


Πιο συγκεκριμένα στο βόλεϊ γυναικών μια κίνηση που ήταν κλεισμένη εδώ και καιρό επισημοποιήθηκε και η Αλίκη Κωνσταντινίδου θα αποτελέσει παίκτρια του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση μέσα απο το panathinaikos1908.gr:


"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλίκη Κωνσταντινίδου.
 Η νεοαποκτηθείσα διεθνής κεντρική έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 26/6/1989 και έχει ύψος 1.80μ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί:

2015-16 ΑΕΚ

2014-15 ΟΣΦΠ

2013-14 Πανναξιακός

2011-13 Ανατόλια

2008-11 Πειραματικό

2007-08 Μ.Α.Σ. Εαρινός

2006-07 Ηρακλής Θεσσαλονίκης

2002 -06 XΑΝΘ

Στις πρώτες τις δηλώσεις ως παίκτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. είπε στο panathinaikos1908.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάει η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θα αγωνιστώ με τη φανέλα ενός ιστορικού Συλλόγου. Εύχομαι σε όλες τις συμπαίκτριες μου να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να είμαστε υγιείς. Από κει και πέρα με πολύ σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».


Στο βόλεϊ ανδρών ο Θάνος Μαρουλής ανανέωσε και θα φοράει τα πράσινα για ένα ακόμη χρόνο. Αναλυτικά απο το paovolleyball.gr

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Μαρούλη για ένα χρόνο.  

Ο έμπειρος πασαδόρος δήλωσε στο paovolleyball.gr:

 «Η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι που ήθελα πριν ακόμη ολοκληρωθεί η σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο και μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλω κι εγώ ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά περισσότερα από ό,τι πέρυσι και είμαι έτοιμος για αυτό».

Στο μπάσκετ γυναικών η Νίκη Έιβερι επέστρεψε στον Παναθηναικό ύστερα απο ένα χρόνο απουσίας ενώ στο sport24.gr αναφέρεται ότι μεγάλος στόχος είναι μία ακόμη επιστροφή αυτής της Τζάκι Γέμελος.

Σχόλια