Παραιτήθηκε ο Μανώλης Λαδουκάκης απο την προεδρία του ΤΑΑ Παναθηναικός


Την απόφαση του να παραιτηθεί απο την προεδρία του ΤΑΑ Παναθηναικός ανακοίνωσε μέσω του facebook ο Μανώλης Λαδουκάκης με τα υστερόγραφα να αφήνουν "τροφή για σκέψη". Αναλυτικά η ανάρτησή του:



«Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ…


Kαλοκαίρι του 2013… Καλοκαίρι του 2016… Απο τα τσιμέντα της Θ13… στον Προεδρικό θώκο του T.Α.Α. Παναθηναϊκός. Απλός στρατιώτης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, δεν ήταν δυνατόν να λείψω από μια ακόμα μεγάλη μάχη επιβίωσης και ανάκαμψης, ενός απο τα μεγαλύτερα τμήματα του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ. Και πάλεψα στο πλευρό του…για να έχει αξία για όλους μας και το ταξίδι και ο προορισμός. Το ταξίδι ήταν σίγουρα μαγικό!!!! (πώς δεν θα ήταν όταν όλη η Θ13 μπροστά και όλοι οι άλλοι ήταν συνοδοιπόροι). Ο Προορισμός όμως; Γιατί, όσο και απο την πολύ πιθανή, όπως φάνταζε τότε… ανυποληψία της Α2 και του χλευασμού, βρεθήκαμε στη χαρά της τετράδας, αυτό μόνο του δεν ήταν ο κρυφός προορισμός μας.

Ίσως τα χέρια μας και η δύναμη της τσέπης μας, έπιασαν “ταβάνι”, κάτι που δεν ικανοποιεί κανένα στο Σύλλογο. Η Καρδιά, η θέληση και το μυαλό μας όμως πάντα ανικανοποίητα… Στόχος πάντα η ΚΟΡΥΦΗ!!!!! Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να παραδώσω τη σκυτάλη σε δυνατότερους, ικανότερους, και γιατί όχι σε πιό πεισματάρηδες και οικονομικά αυτάρκεις, με την ΕΥΧΗ να πραγματοποιήσουν αυτά που δεν μπορέσαμε… ΕΜΕΙΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ! ! ! ! !

ΥΓ. Το ευχαριστώ, σε όλους τους πράσινους συνοδοιπόρους σε αυτήν την όμορφη περιπέτεια, είναι τόσο αυτονόητο που δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια.

ΥΓ2. Επιστροφή στα γνωστά τσιμέντα… πάντα κοντά σε ότι έχει σχέση με τον Μεγαλύτερο Ελληνικό Αθλητικό Σύλλογο.

ΥΓ3. Θέσεις V.I.P. μόνο για τεχνοκράτες και Manager… τα φουσκωτά μαξιλαράκια δεν θα σας ανεβάσουν πιο ψηλά στην εκτίμηση αυτών που γνωρίζουν πράγματα και ΘΑΥΜΑΤΑ….στο δικό μας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ…

ΥΓ4. Μήπως οι πολλές φωτογραφίες σας χαλάνε τελικά το όμορφο προφίλ…που προβάλλεται ????

ΥΓ5. Καλό μήνα και καλά κουράγια στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!!!!

YΓ6. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πάνω απ’ όλους !!!!!!».

Σχόλια