Tριπλή ενίσχυση με Κοσμά-Κωνσταντινίδου-Σπανού



Μεγάλες ανακατατάξεις θα έχουμε το φετινό καλοκαίρι στο βόλεϊ γυναικών αφού ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Καζάζη πλέον στον πάγκο, αλλάζει αρκετά πρόσωπα.

Μετά λοιπόν το χθεσινό «πάγωμα» με την φυγή της αρχηγού μας, Τσίμα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει μπαράζ μεταγραφών, με την Σοφία Κοσμά να ξεχωρίζει.


Όπως και να έχει του χρόνου ο Παναθηναϊκός πρέπει να πρωταγωνιστήσει και όχι να έχει σαν στόχο του τις συμμετοχές στους τελικούς. Πρέπει επίσης να βγει ξανά στην Ευρώπη γιατί τόσα χρόνια εθελούσιου αποκλεισμού δεν αντέχονται.

Βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται από τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους που θα έχει η διοίκηση του ερασιτέχνη και τις μεταγραφές ξένων αθλητριών που θα μπορέσει να φέρει. Μακάρι να μην δούμε και του χρόνου το ίδιο έργο γιατί ο κόσμος βαρέθηκε να ζει μόνο λύπες...

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του volleyplanet για τις μεταγραφικές κινήσεις μας:

Μία ανάσα από την απόκτηση των πρώην άσων της Άεκ, Σοφίας Κοσμά, Αλίκης Κωνσταντινίδου και Άννας Σπανού βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet ο Παναθηναϊκός, που μετά την περσινή του απουσία από τα τελικά, έχει ως στόχο την επιστροφή στη διάκριση.

Η διεθνής ακραία της Άεκ, που αποτελεί στόχο και άλλων ομάδων, όλα δείχνουν ότι φέτος θα ντυθεί στα “πράσινα”, κάτι που ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει και παλιότερα, χωρίς όμως επιτυχία. Παράλληλα με την τάξη στην υποδοχή του “τριφυλλιού” η Κοσμά θα προσθέσει το όνομά της στη λίστα των σπουδαίων αθλητριών που αγωνίστηκαν στις τρεις μεγάλες αθηναϊκές ομάδες, Ολυμπιακό, Άεκ, Παναθηναϊκό.

Κάτι αντίστοιχο θα πετύχει και η διεθνής Θεσσαλονικιά κεντρική, Αλίκη Κωνσταντινίδου, που έχοντας περάσει από Ολυμπιακό, Άεκ θα αντικαταστήσει στο φιλέ του “τριφυλλιού” την συνεπώνυμη και συμπολίτισσά, της Έλενα.

Ένα ακόμη κομμάτι του φιλόδοξου φετινού “πράσινου” πάζλ, ακούει στο όνομα της Χαλκιδαίας ακραίας-διαγώνιας, Άννα Σπανού, η οποία όπως και οι συμπαίκτριές της ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας της.

Σχόλια