Πως γίνεται πάλι αυτό;


Με την λήξη του χθεσινού ματς ο απαιτητικό μπασκετικός κόσμος του Συλλόγου μιλούσε για «κλοπή» του χθεσινού τελικού από τους διαιτητές που είτε μέσω των αιώνιων 4 φάουλ του Σπανούλη, είτε μέσω των αλλαγών στις βολές για να μην μένει πίσω στο σκορ ο Ολυμπιακός, είτε με ανάποδα σφυρίγματα στις παρατάσεις, κρατούσαν τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι και του χάρισαν εν τέλει ένα πρωτάθλημα που δεν έπρεπε να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο.


Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δίνοντας συγχαρητήρια και τονίζοντας πως ήταν καλύτεροι. Μια πράξη Παναθηναϊκού πολιτισμού που δείχνει γιατί διαφέρουμε σαν ράτσα.

Σήμερα το πρωί όμως η εφημερίδα του Δημήτρη χαρακτήρισε το πρωτάθλημα κάλπικο, λέγοντας πως χάρισε το φετινό πρωτάθλημα στην δεύτερη ομάδα του Πειραιά.

Με μια πιο ψύχραιμη κρίση των δύο αυτών γεγονότων, τρία τινά παίζουν.

Ή ο Γιαννακόπουλος έδωσε τα συγχαρητήρια καθαρά για τους τύπους και δεν το πίστευε.

Ή τα πρωτοσέλιδα στην ΠΡΑΣΙΝΗ βγαίνουν χωρίς την δική του έγκριση και δεν πάνε με την γραμμή του.

Ή θέλει τον κόσμο του Συλλόγου να τρώει αμάσητο ό,τι του σερβίρει. Την μια κύριοι για να δείξουμε πολιτισμό και την επομένη αναθέματα στην διαιτησία για να φταίνε οι απέναντι.


ΥΓ: Η φετινή σειρά τελικών ήταν απλά ό,τι καλύτερο έχω δει σε τελικούς με γαύρο. Αν ο Σπανούλης έπαιζε σαν τον Σπανούλη στο ΟΑΚΑ και δεν τον άφηναν να περπατάει και να μην αποβάλλεται τότε ο νικητής θα ήταν άλλος. Επίσης, όπως είπα ότι τα βήματα του δευτέρου τελικού καλώς δεν δόθηκαν γιατί ήταν στην λογική του non call του Πεν, έτσι πιστεύω πως χθες απλά οι διαιτητές ήθελαν τον Ολυμπιακό να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ.

Σχόλια