Πουλάνε οι σουίτες της Λεωφόρου


Γνωστοί επιχειρηματίες έχουν ήδη κάνει...κράτηση τις νέες σουίτες της Λεωφόρου. Ένα θετικό νέο, όχι τόσο γιατί στηρίζουν τον Σύλλογο, όσο γιατί φαίνεται πως η ανακατασκευή δεν θα κολλήσει και ήδη δίνουν λεφτά. Εκτός κι αν δεν έχουν πάρει εγγυήσεις ότι το έργο θα τελειώσει και πετάνε έτσι τα λεφτά τους...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ με τα ονόματα των αγοραστών:

:
Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ήδη έχουν δώσει χρήματα και έχουν αλλάξει λογαριασμούς με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Κοπελούζος, ο Τίτος Βασιλόπουλος, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος (chipita), ο Νικόλας Πατέρας, τρεις μεγάλοι χορηγοί (τράπεζες κλπ) αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, προφανώς συμβολικά.

Ενδιαφέρον έχει δείξει επίσης Ανδρέας Βγενόπουλος, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται η οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Ο Τζίγγερ μπορεί να μην εμφανίζεται στο γήπεδο, αλλά υπάρχουν μέλη της οικογένειας  Βαρδινογιάννη που δίνουν το “παρών” και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην απόκτηση σουίτας, με μπροστάρη τον αδερφό του Τζίγγερ, Γιώργο Βαρδινογιάννη που έρχεται συχνά στα ματς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Η αγορά κάθε σουίτας έχει χρονική διάρκεια διετίας και κοστίζει 150 χιλ. ευρώ, ενώ όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι θα υπάρξει άμεσα sold out!

Σχόλια