O Λέτο έσωσε την παρτίδα

TO ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΟ Ή ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996.

ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ 19 ΧΡΟΝΙΑ.

Στο πρώτο παιχνίδι των play off ο Παναθηναϊκός πήρε βαθμό στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, μια καταραμμένη έδρα τα τελευταία χρόνια, και ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του.


Αν και ο Πανιώνιος δεν ήταν καλύτερος, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Ανσαριφάντ στο 52', ύστερα από το...κλασικό δώρο της άμυνας μας. Ο Νάνο γύρισε κακώς την μπάλα προς το τέρμα, τα μπακ μας κοιτάζαν την μπάλα να περνάει ανάμεσα τους και ο Στιλ την άφησε να "τρυπήσει" τα χέρια του και να επιτρέψει στον παίκτη του Πανιωνίου να ανοίξει το σκορ. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε αφού ο Λέτο με ένα πολύ όμορφο σουτ στην γωνία του Διούδη έφερε το ματς στα ίσια.

Πλέον μετά την ισοπαλία έχουμε 3 βαθμούς και το ερχόμενο ματς είναι με τον Πάοκ την Κυριακή (15/5) στην Λεωφόρο.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης - Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής- Σιώπης, Κόρμπος- Καθάριος (72’ Μπαρκάν), Μπακασέτας, Μασούρας (89’ Χαλκιαδάκης)- Ανσαριφάντ (69’ Καραμάνος).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ - Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο- Εβαντζελίστα (62’ Μπουμάλ), Ζέκα, Λουντ (78’ Αμπέντ), Βιγιαφάνιες - Λέτο (87’ Μαμούτε), Μπεργκ.

Σχόλια