Χ.Δώνης: «Άλλα μου έλεγε ο Στραματσόνι, άλλα ο Φύσσας και ο Βόκολος»



Συνέντευξη στο Sdna παραχώρησε ο Χρήστος Δώνης με σκοπό να...βγάλει την πικρία του για την συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπο του. Παρά τα όσα δήλωσε για τον Αναστασίου, την διοίκηση, τον Στραματσόνι και τους Φύσσα-Βόκολο, μου προξένησε ένα σημείο ιδιαίτερη εντύπωση.


Όταν αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή είπε ότι η διοίκηση είχε δώσει στον Στραματσόνι ένα project με τους παίκτες που υπολογίζονται και του ξεκαθάρισε πως αν ήταν στο χέρι του θα τον κράταγε στην ομάδα. Λίγο πιο πριν -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του παίκτη- ο Φύσσας και ο Βόκολος τον ενημέρωσαν πως μετά την απομάκρυνση του Αναστασίου, ο νέος προπονητής θα εκτιμούσε αν θα έπρεπε να συνεχίσει στην ομάδα ή όχι.

Οπότε έχουμε τρία τινά. Ή ο παίκτης λέει ψέμματα ή ο Στραματσόνι του είπε ψέμματα ή οι Φύσσας-Βόκολος είπαν.

Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις, αν υπάρχει τέτοια συμπεριφορά προς παίκτες της ομάδας -και δη των ακαδημιών- τότε πρέπει στην διοίκηση να κοιτάξουν ξανά την βάρκα γιατί...στραβά αρμενίζουμε.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

Με τον Αντρέα Στραματσόνι έχεις μιλήσει; Πως πιστεύεις ότι σχημάτισε γνώμη για εσένα;

«Ουσιαστικά δεν μπορεί να έχει γιατί όταν ήρθε εγώ ήμουν ουσιαστικά 2 εβδομάδες με την ομάδα. Μιλήσαμε, κάποια στιγμή μετά από 1 εβδομάδα με είχε πιάσει θυμάμαι με φώναξε μακρυά από όλους τους άλλους παίκτες και μου 'χε πει ότι σε θεωρώ καλό ποδοσφαιριστή κι ότι αν ήταν στο χέρι μου θα έμενες στην ομάδα.  Μου είπε ότι του έχουνε δώσει ένα πρότζεκτ στο οποίο δεν είμαι μέσα ενώ πριν φύγει ο Αναστασίου είχα μιλήσει με Βόκολο – Φύσσα και μου χαν πει ότι όταν θα έρθει ο καινούριος προπονητής θα αξιολογήσει μόνος του όλους τους ποδοσφαιριστές και θα κρίνει αυτός ποιος θα μείνει ποιος θα φύγει.  Κι έρχεται ο καινούριος προπονητής και μου λέει ότι αυτοί έχουν δώσει ένα πρότζεκτ στο οποίο μου λένε ότι πρέπει  να φύγεις».

Γενικά τι σχέση είχες με αυτούς τους δύο;

«Αυτοί ήρθαν όταν έφυγε ο Νταμπίζας. Δεν μπορώ να πω ότι είχα άσχημες σχέσεις στην αρχή. Μετά όμως μετά την Ξάνθη όταν έμενα εκτός συνέχεια κάτι δεν μου πήγαινε καλά γιατί άλλα μου λέγανε εμένα άλλα μάθαινα από αλλού και δεν μου αρέσει. Δηλαδή προτιμώ να μου το πεις κατάμουτρα ότι ξέρεις τι είπα στον προπονητή ότι δεν θα είσαι στην ομάδα. Αλλά δεν γίνεται να λες στον προπονητή ότι ξέρεις αυτός δεν θα μείνει στην ομάδα.  Ο προπονητής είναι ο κυρίαρχος και αυτός πρέπει να αποφασίσει».

Σχόλια