Αφήστε τις μικρότητες για τους μικρούς ανθρώπους


Χθες το βράδυ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε ένσταση για τις βολές του Σπανούλη, σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ έκανε σαφές πως δεν θα κατέβει την Πέμπτη στον τρίτο τελικό αν δεν δικαιωθεί και πριν λίγο μάθαμε ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φώναξε "Σας γάμησα ρε πούστηδες" προς την μεριά του Θανάση Γιαννακόπουλου, ύστερα από καταγγελία του τελευταίου.


Όμως...από την στιγμή που μπήκε το χθεσινό buzzer beater όλα τα υπόλοιπα έχουν λίγη σημασία.

Αλίμονο αν ο Παναθηναϊκός των 6 Ευρωπαϊκών ξεκινήσει το παιχνίδι παίζω-δεν παίζω και ποδοσφαιροποιήσει το άθλημα στο οποίο είναι βασιλίας. Καλώς η κατάσταση στο μπάσκετ δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με του ποδοσφαίρου. Και από την στιγμή που οι ίδιοι παίκτες μας και ο προπονητής μας δεν δίνουν βαρύτητα στα βήματα του Σπανούλη, νομίζω πως είναι η απάντηση για το που θα πρέπει να βρίσκεται στραμμένο το μυαλό μας.

Ο Παναθηναϊκός των 6 Ευρωπαϊκών οφείλει να ξεπεράσει το χθεσινό σοκ και να πάει την Πέμπτη να κάνει το δεύτερο διπλό. Να ασχολούμαστε με αυτά που κοροϊδεύουμε τόσα χρόνια και με το κόμπλεξ του Σπανούλη είναι μικρότητα.

Και όταν κοιτάς τα λάβαρα, τον αρχηγό, τον Αλβέρτη, τον Τσαρτσαρή και τα αδέρφια στα επίσημα καταλαβαίνεις πόσο ξένες με το μεγαλείο σου είναι τέτοιες κινήσεις.

Σχόλια