Σαν σήμερα: Το μεγαλύτερο διπλό του Παναθηναϊκού

Μια από τις πέντε πιο σημαντικές φωτογραφίες στην ιστορία του Συλλόγου

Ο Παναθηναϊκός του Χ.Ρ.Ρότσα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά "πάγωνε το Άμστερνταμ"  τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιτελικού του Champions League, το πλασέ του Βαζέχα γινόταν πρώτο θέμα σε όλο τον πλανήτη και στην Ελλάδα στηνόταν ένα ολονύχτιο πανηγύρι.


Το μεγαλύτερο διπλό στην ιστορία του Συλλόγου απέναντι στον πανίσχυρο Άγιαξ και μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να σηκώσει ο Παναθηναϊκός το Champions League.

Λίγο μετά την επίτευξη του γκολ, οι τυχεροί που βρισκόντουσαν μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ φώναζαν με όλη τους την δύναμη "ΠΑΟ ζούμε στην Ρώμη να σε δούμε". Δυστυχώς το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα λίγες μέρες μετά στον επαναληπτικό της Αθήνας, χωρίς όμως αυτό να μίκρυνε την δόξα αυτού του ιστορικού διπλού.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ


ΥΓ: Συνηθίζω να λέω πως όσο χαρακτηρίζουμε ως top στιγμές, εικόνες από το παρελθόν τότε αυτό πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Είκοσι χρόνια μετά και πρέπει να δημιουργήσουμε πιο ιστορικά διπλά, πιο επικές προκρίσεις και να σηκώσουμε το πρώτο Ευρωπαϊκό!

Σχόλια