Θέλετε ποδόσφαιρο χωρίς βία, θέλουμε ποδόσφαιρο χωρίς κλέφτες!

Όχι σε εκτός, όχι σε εντός, όχι σε ημιτελικούς, όχι και σε τελικούς. 

Ο υφυπουργός αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά το Κύπελλο παίρνοντας ακόμη ένα καινοτόμο μέτρο, συνεχίζοντας τον αποκλεισμό του κόσμου από τα γήπεδα.

Έτσι μετά από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα που δεν επιτρέπεται να πας να δεις σε τελικούς Κυπέλλου την ομάδα σου, τώρα αυτό συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο!


Κι αν στα υπόλοιπα το νόμισμα είχε μια όψη, τις αξίες που δεν έχει πλέον ο κόσμος που πηγαίνει στα γήπεδα και την μετατροπή του από οπαδό σε ανούσιο μπαχαλάκια, στα του ποδοσφαίρου υπάρχει και μια δεύτερη. Δεν μπορεί η Πολιτεία να λέει πως θέλει να γίνει η Ελλάδα μια πολιτισμένη χώρα που να μπορεί να διοργανώσει τελικούς Κυπέλλου υπό νορμάλ συνθήκες. Γιατί πολύ απλά στις πολιτισμένες χώρες δεν υπάρχει ΤΟΣΗ μπόχα και κλεψιά που να ευνοεί ΠΑΝΤΑ μόνο έναν.

Η ουσία είναι πως πλέον ο οπαδός καλείται να αποφασίσει αν θέλει να έχει θέση στο γήπεδο και να κάνει την...τιτάνια προσπάθεια να ανέχεται απέναντι του οπαδούς άλλων ομάδων ή προτιμάει να φωνάζει συνθήματα από τον καναπέ σε κάποιο σπίτι ή σύνδεσμο και να βλέπει την ομάδα του μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων. Γιατί πλέον αυτή είναι η πραγματικότητα.

Σχόλια