Μας στήσανε και στον Τάφο για συνθήματα...ευθείας βολής!


Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό πλέον δεν έχουν κανένα αθλητικό ενδιαφέρον. Στον δεύτερο τελικό με το Ελληνικό (σε version Ολυμπιακού) όλοι ξέραμε πως δεν θα ήταν καθόλου απίθανο ο αντίπαλος να μας κέρδιζε μέσα στην έδρα μας και να κατακτούσε το πρωτάθλημα, αφού σε όλα τα προηγούμενα ματς δεν είχαμε καταφέρει να τον κερδίσουμε. Το βασικό ζητούμενο όμως δεν ήταν αυτό, αλλά η προστασία της έδρας και της αξιοπρέπειας μας.


Τελικά και χάσαμε και δεν προστατεύτηκε τίποτα από τα παραπάνω. Αντιθέτως εξελίχθηκε ένα αναμενόμενο στήσιμο από μεριάς του Ολυμπιακού, με σκοπό να κάνουν εξωαγωνιστική επίδειξη δύναμης και να βρουν τρόπους να διώξουν την ομάδα μας από τον Τάφο του Ινδού.

Όποιος αδυνατεί να δει ότι η Λεωφόρος και το τμήμα μπάσκετ αντρών είναι τα τελευταία δύο προπύργια που κρατάνε ζωντανή την Παναθηναϊκή φλόγα, τότε δεν μπορεί να κατανοήσει το παιχνίδι που παίζεται.

Το θέμα όμως είναι τι κάναμε εμείς όταν είδαμε να διακόπτεται αγώνας για υβριστικά συνθήματα από τον ίδιοο διαιτητή που ακούει κάθε φορά στο ΣΕΦ να βρίζουν τον Γιαννακόπουλο και τον Διαμαντίδη και δεν έχει διατάξει ποτέ τις ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια.

Επαναλαμβάνω, για υβριστική συνθήματα!

Επειδή ο κόσμος του Συλλόγου χαρακτήριζε τον Κουντούρη «δολοφόνο» και «φονιά» και η γκόμενα του ζητούσε από τους διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι!

Το θέμα είναι τι κάναμε εμείς...

Μας ζητήσανε να εκκενωθεί το γήπεδο ύστερα από απόφαση διαιτητή και αστυνομικού διευθυντή και το κάναμε.
Περιμέναμε την ομάδα του πρώην Ελληνικού να ελέγξει ότι έγινε αυτό που ζήταγε η γκόμενα του Κουντούρη και κάναμε ζέσταμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι τους.

Με άλλα λόγια ό,τι γίνεται τόσα χρόνια στην μπάλα.

Αντί ο κόσμος να μην κουνηθεί από την θέση του, αντί η δικιά μας η ομάδα να πει "δεν παίζω", προτιμήσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και στο γυναικείο μπάσκετ.

Ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη που δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο δεν φερθήκαμε ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Για να μην τιμωρηθεί η έδρα μας που είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί; Για να μην μηδενιστούμε σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι; Για να μην χάσουμε βαθμούς από το ερχόμενο πρωτάθλημα σε μια λίγκα που μετράνε μόνο τα μεταξύ μας ματς; Για να μην φάμε χρημαστικό πρόστιμο και να φάμε στην μάπα το παιχνίδι τους;


ΥΓ: Κάποτε κοροϊδεύαμε τους γαύρους που πετάγαν αντικείμενα σε γυναίκες. Με τα πεταμένα νερά σώθηκε η αξιοπρέπεια μας...

YΓ2: Τέτοιες μέρες τα αγωνιστικά δεν έχουν καμιά αξία. Η ομάδα έτσι κι αλλιώς θέλει αλλαγές, παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και επιτρέψτε μου να μην ξέρω αν η Καλέτζου πλέον μας είναι απαραίτητη όσο τις προηγούμενες χρονιές...

Σχόλια