Όταν η Γκενκ είναι το "βήμα παραπάνω"...



Ιδιαίτερα χαρούμενος δήλωσε με την μεταγραφή του στην Γκενκ ο Νίκος Καρέλης και δεν έκρυψε ότι ήθελε να μετακομίσει στο Βέλγιο από το καλοκαίρι αφού αυτή η κίνηση θα αποτελούσε βήμα για την καριέρα του.

Και κάπου εδώ ξαναδιαβάζουμε την δήλωση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.


Ο Καρέλης ήθελε να πάει από τον Παναθηναϊκό στην Γκενκ για να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του.

Και το ξαναδιαβάζουμε για να το καταλάβουμε καλύτερα.

Ο Καρέλης ήθελε να πάει από τον Παναθηναϊκό στην Γκενκ για να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του!

Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός θεωρεί ότι ανεβαίνει σκαλί όταν πάει από τον Παναθηναϊκό στην Γκενκ και όχι το αντίστροφο.

Μια ομάδα από το Βέλγιο με 28 χρόνια ύπαρξης, 3 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και Ευρωπαϊκό highlight της την συμμετοχή στους ομίλους του Champions League και την πρόκριση στους 32 του Europa League είναι το βήμα παραπάνω για έναν παίκτη από μια ομάδα με 108 χρόνια ζωής, 20 πρωταθλήματα, 18 κύπελλα και συμμετοχές Ευρωπαϊκό τελικό, ημιτελικούς και προημιτελικούς.

Και προσέξτε, το πρόβλημα δεν είναι αν ο κάθε Καρέλης μπορεί να κάνει λάθος και δεν ξέρει να κρίνει αλλά ότι παίκτες σαν τον Καρέλη αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό ως σκαλοπάτι για να πάνε στην Γκενκ!

Και αυτή η σειρά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και στα μυαλά άλλων παικτών. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και την διαχρονική πτώση του ποδοσφαιρικού μας ονόματος.

Αν μη τι άλλο οι δηλώσεις Καρέλη προσφέρονται προς τροφή για σκέψη...

Σχόλια