Οι ηγέτες μετά από ξεφτίλες λιώνουν στην προπόνηση και όχι στα μπάνια

Κάποιος να τους μαζέψει...

Όταν την περασμένη σεζόν ο Δ.Γιαννακόπουλος έβγαζε φωτογραφίες με τον Νικ Καλάθη στα γραφεία της ΚΑΕ, όλοι περίμεναν την μεγάλη επιστροφή. Τελικά το καλοκαίρι ο Γιαννακόπουλος έκανε το κάτι παραπάνω και με ηγεμονικό για τις εποχές συμβόλαιο, έντυσε τον διεθνή γκαρντ ξανά στα πράσινα. Όλοι λέγανε πως πάνω του θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός, πως η παρουσία του είναι εγγύηση ότι η ομάδα θα βρίσκεται στο top επίπεδο και θα είναι ο άνθρωπος που θα πάρει την σκυτάλη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη!


Αυτός που δεν μπορεί να βαρέσει ένα τρίποντο και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό-ξεφτίλα με 0-3 από την Λαμποράλ.

Καλό θα είναι λοιπόν να του πουν πως κάποιος...Διαμαντίδης λιώνει ακόμη και σήμερα στα γυμναστήρια και πως μετά από ντροπιαστικές ήττες (όσες λίγες έζησε) τις επόμενες μέρες βρισκόταν στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ και "τιμωρούσε" τον εαυτό του.

Δεν πήγαινε για μπάνια και ηλιοθεραπείες...

Ας κόψει λοιπόν τους πολλούς ναργιλέδες, τα καζίνο και τα μπάνια και ας κοιτάξει να κάνει την δουλειά του.

Και αν γύρισε για να κάνει διακοπές και να είναι στα παπάρια του η ομάδα, μπορεί να αποχωρήσει μόνος του. Κανένας δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό και κανέναν παίκτη δεν έχει ανάγκη ο Σύλλογος.

Τα ίδια ισχύουν και για τους Αμερικάνους της ομάδας.

Σχόλια