Nιόπλιας: «Θα πηγαίναμε καλύτερα αλλά ήταν αρρωστημένη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό»



Την πεποίθηση του ότι η ομάδα του νταμπλ το 2010 θα είχε πολύ καλύτερη σεζόν εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας, αν δεν γινόντουσαν οι απρόσμενες αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο και αποκάλυψε πως ακόμη και οι παίκτες είχαν...πάρει την μεριά κάθε παράγοντα!

Αναλυτικά η δήλωση του:


«Στον Παναθηναϊκό θεωρώ πως είμαι απόλυτα πετυχημένος και ας πει ο καθένας ότι θέλει. Και αν δεν είχε υπάρξει εκείνο το καλοκαίρι που άλλαξαν όλα σε διοικητικό μέρος, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα ήταν στρωμένη και θα συνεχίζαμε το ίδιο και ακόμα καλύτερα.

Μπήκαμε σε νέο περιβάλλον. Είχαμε μιλήσει με τον Αντωνίου για του στόχους και μετά άλλαξαν όλα. Ήρθε ο Φρέιτας, δεν τον ήξερα και έπρεπε να μιλήσω από το μηδέν. Σε εκείνο το διάστημα αλλάξαμε δύο προέδρους. Ξεκινήσαμε με τον Κωνσταντόπουλο, μετά ήρθε ο Γόντικας και αυτό έφερε μια «αναστάτωση» γιατί δεν υπήρξε σιγουριά που χρειάζεται σε κάθε ομάδα.
σε καμία περίπτωση δεν γινόταν η ομάδα να πάει καλά, όταν υπήρχε διοίκηση και αντιπολίτευση.

Όταν ό,τι έκανε ο ένας, δεν το αποδεχόταν ο άλλος και το αντίστροφο. Έπρεπε να υπήρχε μόνο ένας που να αποφάσιζε. Όταν ας πούμε παίξαμε φιλικό με την Τζένοα και στις εξέδρες υπήρχαν 40.000 φίλαθλοι που έβριζαν και τσακωνόντουσαν μεταξύ τους, υπήρχε περίπτωση να πάει καλά η ομάδα;

Τι ψάχνουμε να βρούμε; Τα προβλήματα είναι φανερά. Όλοι το ζούσαν αυτό, έβλεπαν την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατούσε. Ακόμα και οι παίκτες είχαν χωριστεί, δεν ήταν βλάκες, καταλάβαιναν τα πάντα. Εγώ προσωπικά είμαι υποχρεωμένος σε όλους. Και σε οικογένεια Βαρδινογιάννη που τόσα χρόνια με στήριξε ως παίκτη κατεβαίνοντας από την Κοζάνη, αλλά και σε Πατέρα που πραγματικά μου φέρθηκε άψογα. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο.»

Σχόλια