Με Πεδουλάκη για πρωτάθλημα



Την καλύτερη δυνατή επιλογή έκανε ο Παναθηναϊκός για την αντικατάσταση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιστρέφει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και με προοπτική ανανέωσης για την ερχόμενη σεζόν.


Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και ο «Άρτζι» ξέρει πως να το πάρει από τον Ολυμπιακό. Το μπάσκετ που έπαιζε την εποχή του ο Παναθηναϊκός (με εξαίρεση τους τελικούς ηδονής το 2013) μπορεί να μην ήταν το πιο ελκυστικό αλλά η ομάδα είχε μια αγωνιστική ταυτότητα και έφερνε κούπες. Συν ότι επί Πεδουλάκη φτάσαμε μια ανάσα πριν το Final 4 με το break στην Βαρκελώνη.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Πεδουλάκης δεν έρχεται να κάτσει στον πάγκο της ομάδας ως ερωτηματικό αλλά με ένα επιτυχημένο βιογραφικό από το πρώτο του πέρασμα.


ΥΓ: Όταν αποχώρησε από τον πάγκο την Άνοιξη του 2014 κανένας δεν ισχυρίστηκε πως ήταν λανθασμένη επιλογή η απομάκρυνση του, καθώς η ομάδα έδειχνε βαριά, σαν να είχε πιάσει το ταβάνι της και η διοίκηση ήθελε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Τελικά αυτό δεν ήρθε. Τώρα, αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιλέξει τον Πεδουλάκη να χτίσει την ομάδα της νέας χρονιάς αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση και χωράει πολλές απόψεις, που θα έχουν και νόημα να εκφραστούν όταν λήξει η φετινή σεζόν.

Σχόλια