Έκανε ο Πάοκ αυτό που δεν κάναμε εμείς!

Πόσο τραγικό να μην θέλουν να παίζουν μαζί σου και να σε αφήνουν μόνο...


Το χιλιοειπωμένο "Δεν παίζω με τους κλέφτες" έκανε πράξη τελικά χθες ο Σαββίδης και δεν κατέβασε την ομάδα του Πάοκ να παίξει με τον Ολυμπιακό για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι η δεύτερη ομάδα του Πειραιά αναγκάστηκε να κάνει προπόνηση για να μην πάει χαμένη η μέρα.


Μια αξιέπαινη κίνηση από μεριάς του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πάοκ αφού δεν υπολόγισε ούτε την αφαίρεση 3 βαθμών από την νέα αγωνιστική περίοδο, ούτε το χρηματικό πρόστιμο που θα υποχρεωθεί να πληρώσει. Δεν τον απέτρεψαν επίσης, να μην κατέβει στο Καραϊσκάκη ούτε οι περιβόητες ρήτρες με το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ TV.

Κάποιοι ασπάζονται την άποψη πως είναι τζάμπα μάγκας αφού είχε χάσει στα χαρτιά με 0-3 το πρώτο παιχνίδι και οι πιθανότητες πρόκρισης του ήταν ελάχιστες. Η ιστορία όμως θα γράψει ότι δεν σεβάστηκε ούτε τον θεσμό μιας κακουργηματικά κατηγορούμενης ΕΠΟ, ούτε και τον μανιακό κλέφτη αντίπαλο του, Ολυμπιακό.

Δυστυχώς αυτήν την ευκαιρία την είχαμε εμείς φέτος αλλά προτιμήσαμε να μην...βάλουμε σε κίνδυνο την ύπαρξη μας και θυσιάσαμε την αξιοπρέπεια μας. Αρχικά στο παιχνίδι της Λεωφόρου όπου περιμέναμε ο Ολυμπιακός να δώσει εντολές στον υφυπουργό και τον διαιτητή τι να πράξει, αντί να μην δεχτούμε οι ίδιοι να γινόμαστε άβουλα πιόνια του παιχνιδιού τους και έπειτα στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Καραϊσκάκη όπου κατεβήκαμε για να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός και να κερδίσουμε αν χρειαστεί και την διαιτησία και να φεύγουμε εν τέλει ηττημένοι μη μπορώντας να κερδίσουμε και την διαιτησία.

Κάποιες φορές οι μεγαλύτερες και πιο ουσιαστικές επαναστατικές κινήσεις έρχονται με τους πλέον ειρηνικούς τρόπους. Εμείς είτε προτιμάμε να είμαστε στην ίδια θέση των τελευταίων δύο δεκαετιών, είτε απλά κρινόμαστε ως λίγοι.

Και μακάρι αυτό να αφορούσε την ΠΑΕ αλλά αφορά κυρίως εμάς τους ίδιους. Αντί να πούμε "δεν παίζουμε με τους κλέφτες" ακολουθήσαμε την μαλθακή και καταστρεπτική γραμμή της διοίκησης...

Και το αποτέλεσμα;

Αφαίρεση βαθμών, πολύ μεγαλύτερο πρόστιμο, κλείσιμο της Λεωφόρου, κλείσιμο της 13, ήττα από το σύστημα και την διαιτησία για ακόμη μια φορά...


ΥΓ: Ο Πάοκ τελικά επέζησε με την απόφαση του να μην κατέβει στο Καραϊσκάκη...

Σχόλια