Berg-man



O Mάρκους Μπεργκ είχε κέφια και μαζί με τον Λέτο και τα 5 γκολ του αποχαιρέτησαν με τον...χειρότερο τρόπο από την Α Εθνική τον ήδη υποβιβασμένο Πανθρακικό. Το έκτο γκολ το πέτυχε ο Βιγιαφάνες που διαμόρφωσε το τελικό 6-1.


Σκορ και εμφάνιση ό,τι πρέπει για τον κόσμο που απόολαυσε ποδόσφαιρο και έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο, αλλά καθόλου αντιπροσωπευτικό αφού παίζαμε με έναν αδιάφορο και υποβιβασμένο αντίπαλο.

Τώρα ξεκινάνε τα play off με Άεκ, Πάοκ και...Πανιώνιο ή Πας Γιάννινα και μαζί οι ψευδιασθήσεις. Εντελώς ανούσια παιχνίδια, όσο δεν καθαρίζει το ποδόσφαιρο.

Αν πάντως κάποιοι ξεκινήσουν την αγωνιστική συζήτηση, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν την δεύτερη θέση στα play off και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Europa League -και την όχι γρήγορη εκκίνηση προετοιμασίας- με σκοπό την διασφάλιση της Ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας ως τον Δεκέμβριο. Μην ξεχνάμε πως έχουμε πέσει αρκετά στην κατάταξη της Uefa και δεν είναι καθόλου σίγουρο πως οι κληρώσειες που θα έχουμε, θα είναι βατές σε περίπτωση που βγούμε πρώτοι.

Εκτός κι αν...ισχυεί το ρητό Αλαφούζου ότι φέτος ο δεύτερος του πρωταθλήματος θα βγει πρωταθλητής...

Σχόλια