Τώρα θυμήθηκες την επανάσταση;



Ο Τάσος Νικολογιάννης στο σημερινό του άρθρο στο Gazzetta εξέφρασε την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να κατέβει στο ερχόμενο πρωτάθλημα αν συνεχιστεί το ίδιο κλίμα ανομίας με ΕΠΟ, διαιτησία και Super League.

Προφανώς δεν είχε την ίδια άποψη και για το χθεσινό παιχνίδι...

Πως αλλιώς θα είχε κείμενα να γράψει αν απλά δεν γινόταν το παιχνίδι; Δεν θα είχε να μιλήσει για διαιτησία, για τακτικές αναλύσεις, για λάθη του προπονητή, για οριακές καταστάσεις.

Αν ο Παναθηναϊκός έβγαζε μια λιτή ανακοίνωση ότι δεν ξαναπαίζουμε με τον Ολυμπιακό μέχρι να τιμωρηθεί, τι θα έγραφε ο κάθε Τάσος τις μέρες που περιμένει πως και πως να πουλήσει λίγο παραπάνω;

Ενώ τώρα... "να μην κατέβουμε στο ερχόμενο πρωτάθλημα" και όταν αυτό είναι έτοιμο να αρχίσει με τις ίδιες δυνθήκες "να δούμε τι θα παρουσιάσει ο προπονητής και πως θα ανταποκριθούν οι μεταγραφές στην πρώτη στροφή του νέου πρωταθλήματος".

Ότι πουλάει, την ώρα που πουλάει..


ΥΓ: Προφανώς ο Νικολογιάννης δεν είναι ο μόνος.

ΥΓ2: Την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε άρθρο με τίτλο "Με κλέφτες και υπόδικους δεν κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι". Με κλέφτες και υπόδικους όμως κάθεσαι να παίξεις... πως το είπατε; υποκρισία;

Σχόλια