To Contra έχει άποψη...


Το Contra.gr, αδερφάκι του άτυπου γραφείου τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sport24, από χθες μας έχει ταράξει στην...άποψη.

Με άποψη σινιέ και διαφορετική όπως αυτοπαρουσιάζεται στο κοινό.


Και έχουμε τον Δ.Κριτή να μας τονίζει ότι ο Κύζας δεν έκανε και τίποτα το τρομερό, τον Σ.Καραϊνδρο να επισημάνει ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει το ματς παρά το γκολ-οφσάιντ που δέχθηκε και τέλος τον Ν.Γιαννόπουλο να μην αντέχει άλλο τον λαϊκιστή Αλαφούζο που διαμαρτύρεται συνέχεια για την διαιτησία.

Με άλλα λόγια σιγά και το έγκλημα που ισοφαρίστηκε με ένα αντικανονικό γκολ που είδε ο επόπτης και τον ακύρωσε ο διαιτητής, Παναθηναϊκέ φτιάξε ομάδα να κερδίζεις και την διαιτησία και Αλαφούζο σταμάτα να διαμαρτύρεσαι και παίξε μπάλα.

Τρεις κλασικές γραφικές ατάκες που διαβάζονται εύκολα από τους υπεράνω αναγνώστες και γίνονται σημαία της γαύρικης προπαγάνδας δύο δεκαετίες τώρα.

Κι ας παραδέχονται όλοι ότι ο Παναθηναϊκός ισοφαρίστηκε με αντικανονικό τρόπο. Προφανώς θα υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας που το επιτρέπει αυτό.

Α και το μενού έχει πάντα και προπονητολογία. Αλίμονο... ό,τι πουλάει είπαμε.


ΥΓ: Αλαφούζο προετοίμασε την ομάδα κατάλληλα για του χρόνου. Να παίξουμε κεκλεισμένων το εντός με γαύρο και το εκτός να μας σφάξουν με κανέναν πιο πρωτοποριακό τρόπο. Γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια..

Σχόλια