Την Κυριακή ΔΕΝ παίζεις με τους κλέφτες!

Κατεβαίνεις να αγωνιστείς; Τους νομιμοποιείς...
Εβδομάδα ντέρμπι και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη. Ούτε βαθμολογικό κίνητρο, ούτε καν απαίτηση για ποδοσφαιρική μάχη προς τιμήν της ιστορίας του συλλόγου. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, γιατί πολύ απλούστερα ο κόσμος δεν νιώθει πως έχει να διεκδικήσει κάτι από το δεύτερο σωματείο του Πειραιά.


Το γνωστό κειμενάκι που αναφερόταν στην σύγκρουση δύο κόσμων είχε δημοσιευτεί την επόμενη σεζόν της Ριζούπολης. Αυτά που έλεγε ήταν ολόσωστα και το μαχητικό πνεύμα που ήθελε να περάσει σε ομάδα και κόσμο, βλέπουμε πως το καταφέρνει αφού 13 χρόνια μετά παίζει σε όλα τα ΜΜΕ πριν από κάθε ντέρμπι. Όμως η αφορμή που βγήκε, εν τέλει φαίνεται πως ήταν εντελώς λάθος.

Ζητούσε εκδίκηση για την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου. Αλλά για ποια εκδίκηση μιλάμε; Απέναντι σε ποιους; Και για πόσο;

13 χρόνια μετά και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πολύς κόσμος έχει ξυπνήσει, αφού πλέον έχει δει πως παίζεται το έργο από όλες τις μεριές και με όλους τους τρόπους. Οι λίγες φωνές που λέγανε πως ήταν εξαρχής λάθος να κατέβουμε να παίξουμε με την ομάδα του κράτους στην Λεωφόρο, πλέον όλο και πληθαίνουν και ζητούν η ομάδα να μην κατέβει να παίξει στο Καραϊσκάκη.

Και η αλήθεια ξέρετε όλοι μέσα σας ποια είναι...

Ό,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Από την στιγμή που ο Αλαφούζος θα δώσει εντολή στο πούλμαν να βάλει μπρος για το Καραϊσκάκη, θα έχει χάσει.

Δεν μιλάμε ούτε για ψευτοηρωισμούς, ούτε για γραφικότητες, ούτε καν για ανούσιες εμπρηστικές και επιθετικές ανακοινώσεις.

Το σημαντικό, άπαξ και αποφασίσεις σαν Παναθηναϊκός το σωστό, είναι να δώσεις σε όλο τον κόσμο να καταλάβει γιατί δεν κατεβαίνεις να παίξεις με τον Ολυμπιακό.


"Κύριοι,

ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε το ματς και να πανηγυρίσετε ένα 3-0, χωρίς να παίξετε.

Δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να παίξουμε απέναντι σας. Δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε, δεν έχουμε κάτι άλλο να χάσουμε.

Έχετε αποφασίσει να παίρνετε παιχνίδια και τίτλους με κάθε τρόπο και αυτό δεν είναι μέρος της Παναθηναϊκής κουλτούρας.

Μέχρι η Ελληνική δικαιοσύνη να σας τιμωρήσει, δεν έχουμε σκοπό να αγωνιστούμε ξανά απέναντι σε κλέφτες.

Η αξιοπρέπεια κάθε Παναθηναϊκού μετράει πολύ περισσότερο από 3 πόντους απέναντι στην ομάδα σας."


Κάπως έτσι ο κόσμος θα καταλάβαινε.

Ακόμη όμως κι αν δεν μπορούσε να προχωρήσει, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε μια τέτοια κίνηση, μήπως είναι η ώρα κάθε Παναθηναϊκός να σκεφτεί τι θα του προσφέρει ακόμη ένας αγώνας απέναντι στους κλέφτες;

Σκεφτείτε...τι θα σας προσφέρει αν κάνουμε διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη; Θα τονωθεί η ψυχολογία σας και θα νιώθετε δικαιωμένοι μέχρι την επόμενη σφαγή;

Αν δεν κερδίσουμε, μήπως θα νιώσετε πως απλά νομιμοποιήσαμε ξανά την εγκληματική τους δράση;


Δεν θέλει πολύ μυαλό, παρά μόνο συναίσθημα. Με την λογική είδαμε που φτάσαμε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ -ΚΑΙ ΟΧΙ "ΠΟΛΕΜΑΕΙ"- ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ Ή ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ;


Μέχρι να τιμωρηθούν ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να παίζει με τους κλέφτες. Ας παίζουμε με όλους τους υπόλοιπους. Αν δεν θέλουν να τους τιμωρήσουν, δικαίωμα της κάθε κυβέρνησης να νομιμοποιεί τα εγκλήματα τους στο ποδόσφαιρο.

Εμείς ας τους δίνουμε τους 6 βαθμούς κι ας κρατάμε ακέραιη την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας.


ΥΓ: "Σε μια πρωτόγνωρη απόφαση για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα προχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπου αποφάσισε να μην αγωνιστεί ξανά με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι να τιμωρηθεί για τα αδικήματα που έχει διαπράξει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο".

Δεν θα έπαιζε παντού αυτή η είδηση; Δεν θα απασχολούσε πολύ περισσότερο κόσμο από το να αγωνιστούμε την Κυριακή και να μαλώνουμε για διαιτησία κτλ;


ΥΓ2: Φοβάσαι τις ρήτρες και αναγκάζεσαι να πας στο Καραϊσκάκη; Μπορείς να πεις το "δεν παίζω με τους κλέφτες" και μέσα στο γήπεδο και να τους χαρίσεις το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Τρόποι υπάρχουν, θέληση χρειάζεται.

Σχόλια