Πρόεδρος της Δημοκρατίας:«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει το νέο γήπεδο του στην Λεωφόρο»



Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» τον Μάρτιο του 2003, ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε ταχθεί υπέρ της ανέγερσης του νέου γηπέδου του Συλλόγου στην Λεωφόρο και είχε αναφερθεί στο πλάνο ανάπλασης που είχε προτείνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός λίγο καιρό νωρίτερα.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε για το γηπεδικό, δήλωσε:


«Οι ομάδες που έχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες, τους περισσότερους φιλάθλους και διεθνείς υποχρεώσεις πρέπει να έχουν τις εγκαταστάσεις τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να επιβαρυνθεί ο Ελληνικός λαός ή να γίνουν εκπτώσεις σε θέματα που αφορούν την ιδιοκτησία του Δημοσίου ή σε δασικές εκτάσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίκαιος. Κι αυτό είναι ένα μεγάλο του πλεονέκτημα. Μια καλή λύση είναι αυτό που προτάθηκε πρόσφατα, η ανακατασκευή της Λεωφόρου. Βεβαίως, έχει το μειονέκτημα της δυσκολίας πρόσβασης. Αν πραγματικά το δει κανείς μακροπρόθεσμα και γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή τότε είναι μια καλή λύση.»


Βέβαια τότε ήταν αντιπολίτευση και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Έχουν περάσει και 13 χρόνια αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν στο μέλλον μπορεί η ιδιότητα του να βοηθήσει σε μια πιθανή πρωτοβουλία για ανάπλαση της Λεωφόρου από κάποιον που θα έχει όραμα.

Και από ότι θυμάμαι ούτε δασικέςεκτάσεις υπάρχουν πέριξ του γηπέδου, ούτε δημόσια ακίνητα χρειάζεται να καταπατηθούν...

Σχόλια