Πολεμάτε την εγκληματική οργάνωση...παίζοντας μπάλα μαζί της


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας γνωστό στο κοινό ότι ο πρόεδρος της, Γιάννης Αλαφούζος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης με συγκεκριμένα περιστατικά.


Σωστή κίνηση από την στιγμή που έχουμε επιλέξει να περιμένουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να δράσει.

Μόνο που θα μπορούσε στην ανακοίνωση να αποφευχθούν γραφικές ατάκες ότι μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου. Γιατί πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ μόνο αυτό δεν έδειξε να πράττει.

Εκτός κι αν ο Γ.Αλαφούζος θεωρεί πως την πολεμάει με το να γίνεται μέρος της και να συμμετέχει στο πανηγύρι που έχουν φτιάξει υπόδικοι και κατηγορούμενοι.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δια του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τα θέματα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην αναφορά καταγράφονται βασικά ζητήματα, όπως είναι η απόκρυψη κρίσιμου υλικού απομαγνητοφώνησης που ποτέ δεν τέθηκε υπόψη του αρμόδιου συμβουλίου στην υπόθεση του Koriopolis, οι δικαστικές ολιγωρίες που οδήγησαν στην ποινική παραγραφή μεγάλου μέρους της ίδιας υπόθεσης, η παράβαση κανονισμών του διαιτητή Παππά τόσο στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός όσο και σε εκείνη του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, η παρουσία του διαιτητή Μάνταλου ως τέταρτου διαιτητή στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός παρότι προκύπτουν άκρως επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο από το απομαγνητοφωνημένο υλικό του Koriopolis, η «εμπρηστική» διαιτησία του Κύζα στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Επίσης, η Π.Α.Ε. υπογραμμίζει ότι η αλλοίωση αποτελεσμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και η δράση της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζονται, γεγονότα που πυροδοτούν φαινόμενα βίας και απαξιώνουν συστηματικά τόσο το άθλημα όσο και την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός στηρίζεται στην ελληνική Δικαιοσύνη και θα συνεχίσει αταλάντευτα να μάχεται τον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου».

Σχόλια