O Πάοκ αποφάσισε αυτό που έπρεπε να έχουμε κάνει από τον Σεπτέμβρη...



Η ΠΑΕ Πάοκ ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην ρεβάνς του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, μετά και τα χθεσινά έκτροπα της εγκληματικής οργάνωσης εντός του αγωνιστικού χώρου.

Και δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν προχωράει σε αυτήν την κίνηση εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι έχει αποκλειστεί ή ότι υπάρχει πιθανότητα να μην τελειώσει ποτέ το Κύπελλο άρα και να μην τιμωρηθεί.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτός που
έχει την τύχη της ομάδας μας στα χέρια του να νιώσει τον κόσμο, να σεβαστεί την ιστορία του Συλλόγου και να την αξιοπρέπεια κάθε Παναθηναϊκού ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ.

Είναι κάτι που το γράφω από την αρχή της σεζόν.

Αφού δεν μπορούμε να μην συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα τους λόγω κινδύνου αφανισμού της ΠΑΕ, ας μην τους νομιμοποιούμε με την παρουσία μας στην επίδειξη δύναμης που θέλουν να κάνουν στα μεταξύ μας ντέρμπι.

Οι άνθρωποι που διοικούν την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι άρρωστοι και ματαιόδοξοι όσο δεν πάει. Ποιος ο λόγος να γινόμαστε μέρος αυτής της κατάστασης;

Έτσι κι αλλιώς, η ιστορία έχει δείξει πως περισσότερο ζημιωμένοι βγαίνουμε όταν παίζουμε παιχνίδια μαζί τους.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΧΥΜΙΚA ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ.


Και αν αδυνατεί ο ίδιος να λάβει μια τέτοια απόφαση, τότε μπορεί να τον...βοηθήσει ο κόσμος.

Την μέρα του ντέρμπι στην Λεωφόρο, ο κόσμος ειρηνικά θα μπορούσε να αποκλείσει με καθιστική διαμαρτυρία το γήπεδο και να προφυλάξει το σπίτι μας. Να μην αφήσει κανένας να πλησιάσει τα...ιερά μας.

Μια τέτοια κίνηση θα περιείχε μπόλικη ουσία αφού θα έπαιζε σε όλο τον πλανήτη και θα πέρναγε το μήνυμα πως "ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ".


Μια τέτοια κίνηση μπορεί να γίνει και τώρα σε περίπτωση που πάμε να κατεβάσουμε την ομάδα στο Καραϊσκάκη. Να μην ξεκινήσει το πούλμαν μας ποτέ. Είτε φύγει από το Κορωπί, είτε φύγει από το Semiramis στο Κεφαλάρι, είτε από όπου φύγει...

Σχόλια