Λογικό να θέλουν όλοι να γίνει το ντέρμπι. Λογικό να το θες κι εσύ;



O Ολυμπιακός, η ΕΠΟ, η Πολιτεία, ο Super League, η Nova, o OΠΑΠ, τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι της ομάδας σου...

Όλοι τους θέλουν να γίνει το ματς την Κυριακή και ούτε που τολμάνε να αναφέρουν ότι πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού μιλάει πλέον ανοιχτά για την επιθυμία του να μην κατέβει να αγωνιστεί η ομάδα στο Καραϊσκάκη.


Και φίλε του Παναθηναϊκού ξέρεις πολύ καλά γιατί θέλουν να κατέβουμε να παίξουμε.

Αν δεν κατέβεις να παίξεις θα τους χαλάσεις την γιορτή. Θα τους διασύρεις σε όλο τον κόσμο, θα τους πλήξεις το πρωτάθλημα, θα τους αφήσεις χωρίς μετάδοση, πωλήσεις φύλλων και κείμενα.

Ένα ολόκληρο σύστημα που περιμένει να κονομήσει στο ντέρμπι θα μείνει χωρίς...ντέρμπι.

Αυτοί που θέλουν να πηγαίνεις στο γήπεδο και να παρακολουθείς αμέτοχος τα όργια τους, είναι λίγο-πολύ οι ίδιοι που θέλουν να μην τους γράψει ο Παναθηναϊκός στα @@ του και αδιαφορήσει για τον αγώνα.

Εσύ λοιπόν φίλε του Παναθηναϊκού, τι σχέση έχεις με όλους αυτούς; Εσύ παίζεις την αξιοπρέπεια σου και τα συναισθήματα σου. Αυτοί παίζουν την τσέπη τους.

Αν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σαμποτάρει με συμβολικό και ουσιαστικό τρόπο το ματς της Κυριακής, τότε θα πράξει αυτό που θέλουν και οι παραπάνω.

Αν αποφασίσει να κατεβάσει την ομάδα θα έχει χάσει πριν το σφύριγμα της έναρξης του παιχνιδιού. Είτε κερδίσει, είτε έρθει ισόπαλη, είτε ηττηθεί την επόμενη μέρα όλα θα είναι τα ίδια με τον Σύλλογο να έπαιξε για ακόμη μια φορά το παιχνίδι τους.

Σχόλια