Η ομάδα του κράτους έκανε ξανά ό,τι ήθελε στην Γλυφάδα



Το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ αντρών τελείωσε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, να δηλώνει ικανοποιημένος που η διοργάνωση έγινε σε ένα γήπεδο με ανθρώπους μόνο του αθλήματος!

Φαίνεται πως οι ανήλικοι αθλητές-μέλη του Ολυμπιακού και οι γονείς-κηδεμόνες τους έτυχε να κουβαλάνε μαζί τους πανιά, να μην έχουν λευκό ποινικό μητρώο και να έχουν εκπομπές στην τηλεόραση.


Οι πρακτικές Τροκαντερό συνεχίζονται και η ιστορία δείχνει πως το Ελληνικό κράτος καταπολεμά την βία με τους "οπαδούς" του Ολυμπιακού στο πλάι του. Ό,τι συμφωνία έχει γίνει για Final 4 χωρίς οργανωμένους πηγαίνει περίπατο, αφού η εκάστοτε ομοσπονδία χορεύει στους ρυθμούς της ομάδας του κράτους.

Όποτε υπάρχει συμφωνία κυρίων, την ώρα της κρίσης εμφανίζονται πάντα κυρίες.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε να συμβεί στην Χίο, στην Λευκάδα ή στην Γλυφάδα. Όλοι ξέρανε πως ο Ολυμπιακός θα παίζει με κόσμο στις κερκίδες. Απλά κάθε φορά συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο ότι απέναντι μας δεν έχουμε ένα αθλητικό σωματείο αλλά το ίδιο το κράτος.

Θαυμάστες τα μέλη-αθλητές και τους γονείς τους και σε βίντεο:




ΥΓ: Προσπαθούν να διαλύσουν την Θύρα 13 με κάθε τρόπο. Πλέον κάνει μπαμ. Δεν θα τα καταφέρουν.

ΥΓ2: Το αστείο της υπόθεσης; Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ έριξε ευθύνες στα σωματεία που εμφανίστηκαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού! Αλίμονο αν δεν έφταιγαν οι διοικήσεις Παναθηναϊκού, Πάοκ και Κηφισιάς που η τρελοκοτσιδού συμπεριφέρθηκε ξανά σαν κυρία και έδινε όπου αυτή ήθελε τα εισιτήρια.

Σχόλια