Γκέραρντ: «Ο Βαρδινογιάννης με ήθελε στον Παναθηναϊκό»

«Ο κ. Βαρδής μου έκανε πρόταση να πάω στον Παναθηναϊκό και γίνω ο προπονητής της ομάδας, αρνήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω απόν τον ΟΦΗ και από το Ηράκλειο. »


Μια αποκάλυψη που δεν ήξερε πολύς κόσμος αν ισχύει έκανε σε συνέντευξη του ο Ε.Γκέραρντ σχετικά με την προοπτική να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό, όταν βρισκόταν στα ντουζένια του με τον Όφη.


Χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα σεζόν αλλά προσδιορίζοντας τον χρόνο κοντά στην αποχώρηση του από τον πάγκο του Όφη -καλοκαίρι του 2000- αποκάλυψε ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης του είχε εκφράσει την επιθυμία του να μεταβεί στην Παιανία και να κοουτσάρει την ομάδα μας, με τον ίδιο να αρνείται.

Επίσης στην ίδια συνέντευξη ανέφερε πως με τον θάνατο του Θ.Βαρδινογιάννη, ο Βαρδής του είχε ανακοινώσει πως νέο αφεντικό στην ομάδα θα είναι ο Τζίγγερ, με τον τότε κόουτς της Κρητικής ομάδας να μην είναι θετικός με την εξέλιξη αυτή.

Τέλος τόνισε ότι ο Θ.Βαρδινογιάννης ποτέ δεν του είχε ζητήσει να "αφήνουν" τα ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά αντιθέτως ήθελε να κερδίζουν την ομάδα μας και τον αδερφό του, παρά κάποια άτομα της τότε διοίκησης του Όφη που έπιαναν 1-2 παίκτες ζητώντας τους να παίζουν χαλαρά χωρίς να το γνωρίζει ο Θ.Βαρδινογιάννης.

Σχόλια