Η κοροϊδία συνεχίζεται (και εσύ θα κάτσεις να δεις την Κυριακή το ντέρμπι;)...

Που και γιατί να πάει...
Το μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει. Στο τρομερό ΔΣ της Super Κλίκας αυτοί που κλέβουν προσπάθησαν να βγουν από πάνω, αυτοί που είναι τιμωρημένοι από την Ελληνική δικαιοσύνη την έγραψαν στα @@ τους και έδωσαν το παρών κανονικά, αυτοί που τους έφτυναν νόμιζαν ότι έβρεχε και αυτοί που θα...σπάγανε τα αυγά την βγάλανε με δηλώσεις, προτάσεις και...αποχές.


Αποφάσισαν λέει να φτιάξουν επιτροπή από τους 4 "μεγάλους" μαζί με τον Μποροβήλο και δύο "μικρούς" να πάνε να κάνουν προτάσεις στην ΕΠΟ για την διαιτησία.

Μάγκες συγνώμη αλλά όποιος δεν βλέπει ότι το δούλεμα πέφτει σύννεφο δεν βλέπω πως μπορώ να τον βοηθήσω.

Οι οπαδοί έχουν "κρεμαστεί στα κάγκελα" και αυτοί κάνουν προτάσεις με τους κλέφτες.

Γαμώ τις επικοινωνιακές νίκες και τις κινήσεις τακτικής.

Το ερώτημα απευθύνεται σε εσάς τους ίδιους.

Αντέχετε άλλο; Θεωρείτε ότι η αποχή σας θα τους κλονίσει; Έχετε ψυχική δύναμη να περιμένετε τους 'διοικητές" να σπάσουν τα αυγά;

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΝΙΩΘΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΞΕΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΑΤΑΚΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Δεν πάει άλλο ρε μάγκες...

ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΑΙΞΕΙ" ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;


ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΑ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΝΙΚΕΣ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

Σχόλια