Επαναλαμβάνεται το πετυχημένο εγχείρημα χρηματοδότησης στο στίβο



Mετά την προ μηνών επιτυχημένη συνταγή χρηματοδότησης για ένα από τα πιο ένδοξα τμήματα του Συλλόγου και την σεζόν που μόλις τελείωσε, ο κόσμος καλείται να αναλάβει ξανά το μπάτζετ του στίβου και να βοηθήσει έμπρακτα στην συνέχεια της ανοδικής πορείας του τμήματος.


Όπως ανακοινώθηκε στο Panathinaikoforum κάθε Παναθηναϊκός που ενδιαφέρεται να δώσει οποιοδήποτε ποσό για την ενίσχυση και διαμόρφωση του μπάτζετ της νέας σεζόν μπορεί να το κάνει από σήμερα μέχρι και τα τέλη Σεπτέμβρη είτε μέσω τραπεζικής συναλλαγής είτε μέσω paypal.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link:

http://www.panathinaikosforum.com/viewtopic.php?f=20&t=18771


Πέρυσι -και σε διάστημα λιγότερο από δύο μήνες- συγκεντρώθηκαν 5.240 ευρώ και το τμήμα μπόρεσε να πετύχει μεγαλύτερα κατορθώματα από τις προηγούμενες σεζόν. Οπότε φέτος οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες, έχοντας τον τριπλάσιο χρόνο.


ΥΓ: Όταν γίνεσαι μέρος τέτοιων κινήσεων αισθάνεσαι πραγματική υπερηφάνεια. Ειδικά όταν βλέπεις ότι τα λεφτά πιάνουν τόπο και βοηθάς στην ανάπτυξη του Συλλόγου.

ΥΓ2: Διαδώστε την συγκεκριμένη προσπάθεια. Τέτοιες κινήσεις αξίζουν να γίνονται...μόδα, γιατί αν μαζέψεις έτσι λεφτά και έχεις μια σημαντική επιτυχία σε κάποιο πανελλήνιο πρωτάθλημα τότε αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν ντόμινο για παρόμοιες ενέργειες και σε άλλα τμήματα. Δεν είναι δύσκολο, ούτε θέλει τρελή οργάνωση. Πρέπει να βάλει βάσεις -στην συνείδηση κάθε οπαδού- για να χτίσεις ορόφους...

Σχόλια