Aφήνει τον Παναθηναϊκό για το Campionato o Λάμπρου



Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, ο 18χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού Λάζαρος Λάμπρου ετοιμάζεται να ετοιμάσει τις βαλίτσες του το καλοκαίρι για την Ιταλία και συγκεκριμένα την Ίντερ.


Αν και ο Παναθηναϊκός έκανε προσπάθειες να ανανεώσει το συμβόλαιο του πιο ταλαντούχου παίκτη των ακαδημιών μας, ο νεαρός επιθετικός είχε άλλες βλέψεις εκτός συνόρων. Μάλιστα ο Γ.Αλαφούζος είχε καυτηριάσει αυτό το ζήτημα στην τελευταία του συνέντευξη τύπου.

Προσωπική άποψη ότι ο παίκτης πράττει ό,τι και οι περισσότεροι ταλαντούχοι της ηλικίας του. Αφήνει ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα και μια ομάδα που βρίσκεται στην κατιούσα και βγαίνει στο εξωτερικό για να δουλέψει καλύτερα το ταλέντο του. Αν θα πετύχει να καθιερωθεί στην Ίντερ ή αν θα έπαιρνε σε 1-2 χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο στον Παναθηναϊκό και έκανε συμμετοχές στην Ευρώπη αυτά είναι εικασίες και δεν αναιρούν την τωρινή πραγματικότητα.

Όσο για το ηθικό ζήτημα που είχε θίξει ο Αλαφούζος, εδώ γελάμε. Ελάχιστοι παίκτες σκέφτονται με προτεραιότητα το ηθικό κομμάτι έναντι του οικονομικού και αγωνιστικού τους κέρδους.

Σχόλια