Τελείωσε και φέτος...

Ένα μάτσο ξένοι...ανάθεμα κι αν ξέρανε...

Το στήσιμο πέτυχε, η ομάδα απέτυχε και ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το Κύπελλο. Η ομάδα ήταν ακίνδυνη, μερικοί παίκτες της προκλητικά αδιάφοροι και είναι...άτυπος νόμος στο ποδόσφαιρο λέει πως αν δεν σουτάρεις, δεν είναι και πολύ πιθανό να σκοράρεις. Είτε στο 0-0, είτε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ οι παίκτες μας δεν πίεσαν και αντί να κάνουν ευκαιρίες για να κυνηγήσουν την πρόκριση, πεγαλοδρομούσαν μεταξύ κέντρου και άμυνας.


Όσκαρ μαλακίας στον διαιτητή που μπροστά στα μάτια του δεν είδε ότι ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε την μπάλα και μας στέρησε στο τελευταίο λεπτό αγώνα ένα κόρνερ. Όσκαρ μαλακίας και στον Στραματσόνι που έκανε αλλαγή...στις καθυστερήσεις βγάζοντας τον Εσιέν και βάζοντας τον Λαγό.

Η ουσία είναι ότι τελείωσε και ο τελευταίος στόχος που υπήρχε και πλέον χάθηκε κάθε ενδιαφέρον.

Με αυτόν τον αποκλεισμό δεν θα "αναγκάσουμε" πλέον την κυβέρνηση να φτάσει στο απόγειο της με τις χουντικές μεθόδους που επιβάλλει στους Παναθηναϊκούς και στο σύστημα του ποδοσφαίρου να μας "καθαρίσει" με πιο κραυγαλέο τρόπο σε περίπτωση που βρίσκαμε απέναντι μας την ομάδα του κράτους.

Όπως και να χει...τελείωσε...


ΥΓ: Μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή η πρόκριση για πολλούς εξωαγωνιστικούς λόγους που θα βοηθούσαν να συμβούν ιστορικές καταστάσεις. Πλέον πολλοί θα τα ανακατέψουν ξανά όλα στο μίξερ και θα περιοριστούν καθαρά στα αγωνιστικοτακτικά κομμάτια...

Σχόλια