Πρόκριση ψυχής


Aν και είδε τον χάρο με τα μάτια της, η ομάδα βόλεϊ γυναικών κατάφερε να ανατρέψει το 1-2 (χάνοντας και 23-24) και να πάρει την πρόκριση για το Final 4 του Κυπέλλου, μπροστά στον κόσμο του Συλλόγου που δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα.


Η ομάδα της Σαντορίνης δεν ήταν εύκολος αντίπαλος και παραλίγο να μας κάνει την ζημιά, όπου θα δημιουργούσε σοβαρές αναταράξεις στο τμήμα.

Στο Final 4 θα συναντήσουμε επίσης τον Ολυμπιακό και την Άεκ και αναμένεται η τέταρτη ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ της τελικής φάσης του Κυπέλλου.

Μακάρι η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να πάρει το Κύπελλο. Ένα κύπελλο όπου έχει να το κατακτήσει από το 2010.

Μακάρι του χρόνου η κατάκτηση μιας κούπας στο πιο πετυχημένο ομαδικό τμήμα του Συλλόγου (μετά το μπάσκετ αντρών) να μην θεωρείται υπέρβαση...

To ρεπορτάζ του αγώνα:

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο σετ ήταν συναρπαστικό όμως οι «πράσινες» με προσοχή και προσήλωση στα κρίσιμα σημεία και τη βοήθεια του κόσμου το κατέκτησαν με 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι «πράσινες» ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τα μισά ωστόσο στην συνέχεια δεν τα κατάφεραν και έμειναν πίσω με 16-22 προς το τέλος και τελικά έχασαν με 17-25.

Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες είχαν και πάλι προβάδισμα και ήταν μπροστά με 23-18 σε κρίσιμο σημείο και το πήραν με 22-25.

Σε ότι αφορά το τέταρτο σετ οι «πράσινες» πήραν μικρό προβάδισμα 4-3 , όμως η Θήρα το «γύρισε» γρήγορα σε 8-11 . Το «τριφύλλι» όμως είχε και πάλι απάντηση και με υπομονή  πήρε προβάδισμα 16-13 και 18-15.

Όμως απανωτά λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης έφεραν το 21-22 που μετά έγινε 23-24. Παρόλα αυτά με τη βοήθεια του κόσμου και με κατάθεση ψυχής οι «πράσινες» το γύρισαν σε 26-25 και το πήραν  28-26

 Στο τάι μπρέικ ο ΠΑΟ ήταν επιβλητικός και ξεκίνησε με 6-0  αν και κάπου εκεί η Θήρα αφυπνίστηκε και έκανε το σκορ 6-3. Οι «πράσινες» διατήρησαν όμως τα σκήπτρα και έμεινα μπροστά με 9-5 και τελικά το πήραν με 15-8 εν μέσω αποθέωσης. 

Σχόλια