Θα γίνει παρουσίαση των μεταγραφών πριν τον αγώνα με την Ξάνθη


Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι πριν την αυριανή (6/2/2016) αναμέτρησή μας με τη SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου θα γίνει εκδήλωση για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Η παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου μας είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας. Μην λείψει κανείς από την παναθηναϊκή γιορτή! 108 χρόνια ένδοξης ιστορίας!


Σχόλιο:


Έξυπνη κίνηση από την ΠΑΕ και προμοτάρει έτσι με τον σωστό τρόπο τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα. Επιπλέον για κάτι τέτοιες κινήσεις χρειάζονται μεταγραφές τύπου Λέτο. Αν η ομάδα δεν είχε αποκτήσει κανένα όνομα που να γουστάρει ο κόσμος, τότε πιθανότατα μια τέτοια κίνησε να περνούσε σχεδόν αδιάφορη. Τώρα η παρουσία του Αργεντίνου θα "ανεβάσει" τους υπόλοιπους και το πιο σημαντικό ότι δίνει πάτημα στην ΠΑΕ να δημιουργήσει μια τέτοια εκδήλωση όπου ξέρει εξαρχής ότι θα έχει την συμμετοχή του κόσμου.

Είναι αυτό που λέμε ότι κάποιες μεταγραφές είναι εξίσου σημαντικές για το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Και από την στιγμή που η ΠΑΕ ενδιαφέρεται να φτιάξει το image της -όπως ήδη κάνει και μέσω βελτίωσης των socia media και του site της- τέτοιες μεταγραφές είναι σχεδόν απαραίτητες.

Σχόλια