Φωνάζει αλλά ποιος ακούει;



O Γ.Αλαφούζος αμέσως μετά την ήττα από την Ξάνθη και την καθοριστική συμμετοχή του Μάνταλου σε αυτή, είχε ξέσπασμα on air κάνοντας επίθεση στην Ελληνική Κυβέρνηση, την ΕΠΟ και την εγκληματική οργάνωση.


Μπορεί μέσα στα όσα είπε και στην ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μίλησε ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ -το παιχνίδι που παίζεται με τις τηλεοπτικές άδειες είναι πάρα πολύ χοντρό και ικανό να αλλάξει τον επιχειρηματικό χάρτη της Ελλάδας για την επόμενη δεκαετία τουλάχιστον- εφαρμόζοντας το ρητό "με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, αλλά δεν παύει να σημαίνει αυτό ότι έλεγε αλήθειες.

Προσέξτε. Δεν έκανε επίθεση μέσω προσωπικών του απόψεων, αλλά μέσω γεγονότων που έχουν καταγραφεί από εθνικές υπηρεσίες και ερευνόνται από την Ελληνική δικαιοσύνη. Δηλαδή ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που κανόνιζαν παιχνίδια, διαιτητές, επιθέσεις και αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμη στις θέσεις τους και με τις αποφάσεις τους ελέγχουν απόλυτα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η απόλυτη τρέλα.

Ο Αλαφούζος λοιπόν είπε αλήθειες, φώναξε, "χτυπιόταν" μπροστά στις κάμερες. Ε και; Θα τον ακούσει κανένα; Θα φοβίσει κανέναν; Από αύριο όσους κατηγόρησε, θα ντραπούν ή θα μαζευτούν; Ούτε 1%.

Το ξέσπασμα του ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ, το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει ως έχει. Η ΕΠΟ θα βγάζει επιθετικές ανακοινώσεις κατά της ομάδας μας, οι διαιτητές θα έρχονται με "ειδικές εντολές" και οι αθλητικοί δικαστές και τα πειθαρχικά όργανα θα μας τιμωρούν ακόμη και για...δημοσιεύματα στον τύπο.


ΥΓ: Πολλοί πάλι γύρισαν την κουβέντα στο ότι δεν έχουμε ομάδα. Επειδή δεν έχουμε παίκτες-βαρόμετρα πρέπει να αντιμετωίζουμε εχθρικές διαιτησίες; Επειδή έχουμε να βάλουμε σε 4 ματς γκολ στην Λεωφόρο πρέπει τα παράνομα να θεωρούνται νόμιμα και να μην είναι άξια σχολιασμού;


Ιδού τα όσα δήλωσε ο Γ.Αλαφούζος στους δημοσιογράφους:

Σχόλια