Και τον Λέτο είχαν κλέψει...



Μάγκες, για να μην μπερδευόμαστε και να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση. Η μεταγραφή του Λέτο αποτελεί ΤΗΝ είδηση και δεν υπάρχει Παναθηναϊκός που να μην χάρηκε με την επιστροφή του Αργεντίνου.


Αλλά καλό είναι να μην αποπροσανατολιζόμαστε. Δεν είναι αυτό το νο1 θέμα που μας καίει. Στο top της επικαιρότητας πρέπει να είναι η διαφθορά που υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν και αν δεν το λύσουμε τώρα (ή τουλάχιστον να κάνουμε τα πάντα και να προσπαθήσουμε) κανένας Λέτο δεν θα αρκεί για να μας φέρει τίτλους και επιτυχίες.

Αν ξεχάσατε...και ο Αργεντίνος έχει πέσει θύμα αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Κι αυτός έζησε τον Καλόπουλο κι αυτός είδε πως δεν αρκούσαν τα όργια που έκανε την επόμενη σεζόν. Τα γκολ του τα κέρδιζαν τα σημαιάκια των διαιτητών, οι μπόμπες στους φούρνους και οι πίνακες της ΚΕΔ.

Στόχος μας δεν είναι κανένα Κύπελλο, καμία νίκη με τον γαύρο, κανένα Champions League και καμία τρελή κερκίδα. Πρωταρχικός στόχος κάθε Παναθηναϊκού πρέπει να είναι η πάταξη της διαφθοράς που θα μας φέρει όλα αυτά.

Για αυτό βγαίνουμε στους δρόμους. Για να φωνάξουμε για το δίκιο μας, για να ξυπνήσουμε τον κόσμο.

Οι Κυριακές μας δεν θα έρθουν πίσω επειδή γύρισε ο Λέτο. Απλά θα εμπλουτίσουν τις σφαγές μας μεε 1-2 ντρίπλες παραπάνω.

Μην χάνουμε το δάσος...

Σχόλια