Παραλύει όλη η Αθήνα από την 13!


Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην πρωτεύουσα ίσως να μην έχει προηγούμενο. Και λέω ίσως γιατί ακόμη οι κινητοποιήσεις της Θύρας 13 βρίσκονται στην αρχή. Την Τρίτη είχε επίσκεψη στα γραφεία του Σύριζα, την Πέμπτη σε Βουλή, Ανελ, νδ και σήμερα σε hilton και ξανά σύριζα.


Κάθε φορά μαζεύεται όλο και περισσότερος κόσμος. Χωρίς να ξέρει ούτε αυτός την κατάληξη της πορείας. Απλά το λέει η καρδούλα του και δίνει το παρών σε αυτές τις ιστορικές μέρες που ζούμε. Όλα αυτά συμβαίνουν σε "πειραματικό στάδιο" αφού ακόμη δεν έχει γίνει ένα συγκεκριμένο "προσκλητήριο" στον κόσμο του Συλλόγου. Απλά έτσι στα μπαμ μαζεύεται ο κόσμος και "σκάει" όπου πρέπει.

Μέρες καθημερινές, χωρίς οργάνωση ημερών και με την ΕΛΑΣ να κάνει γυμναστική. Είτε με διμοιρίες να τρέχουν να προλάβουν τις σκασιές μας, είτε με περιπολικά, κλούβες και ασφαλίτες να ψάχνουν να βρουν τις πορείες μας.

Άλλοι με μηχανάκια, άλλοι με αμάξια, άλλοι με μετρό, άλλοι με ποδαράτο. Άντε μετά να βγάλεις άκρη...

Το χοντρύνατε και θα το χοντρύνουμε. Θα παρακαλάτε να τελειώσουμε την φάση και δεν θα τελειώνει...

Επόμενο ραντεβού στην Λιβαδεια την Κυριακή. Εκτός κι αν παίξει τίποτα το Σάββατο. Είπαμε...όπως κάτσει, όπου κάτσει. Μηχανές, αμάξια και πεζοί φαντάσματα θα κάνουν άνω-κάτω την Αθήνα...


ΥΓ: Ο Κοντονής πες οκ να μην σκάσει για την βράβευση (τόσα έχει προσφέρει τον 1 χρόνο παρουσίας του) στο Hilton. O Mποροβήλος γιατί κρυβόταν σε δωμάτια του ξενοδοχείου; Αφού είναι καθαρός...

Σχόλια