Παναθηναϊκέ προσπαθούν να σε φοβήσουν, ΞΥΠΝΑ!

Tα ΜΑΤ κάτω από το σπίτι του Τσίπρα κυνηγάνε να "σπάσουν" τον κόσμο του Συλλόγου 

Το βράδυ της Τετάρτης έλαβε χώρα ακόμη ένα σκηνικό Παναθηναϊκού μεγαλείου από τον λαό μας και απόλυτης ταπείνωσης και ντροπής του κράτος από την άλλη. Βράδυ καθημερινής πάνω από 2.000 άτομα με μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησαν από τον Κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 με προορισμό το άγνωστο και κατέληξαν στο...σπίτι του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, στην Κυψέλη!


Εκεί εντελώς ειρηνικά -όπως όλες οι προηγούμενες κινητοποιήσεις σε όλη την Αθήνα και υπόλοιπες πόλεις της χώρας- ο κόσμος ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του Κοντονή και του Μαρινάκη. Δηλαδή κατά αυτών που πολεμούν έναν λαό που αντιστέκεται και δεν υποκύπτει στον παραλογισμό και την χούντα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τιμωρούν αυτούς που είναι τα θύματα του στημένου τους έργου, γιατί πολύ απλά αυτός ο λαός δεν δέχεται άλλη παράταση και άλλη ανοχή στον διαρκή εξευτελισμό της ιδέας που αγαπάει.

Μπορεί η Ελληνική αστυνομία και ο ίδιος ο Τσίπρας να μην φανταζόταν ότι η αδικία που διόγκωσαν θα έστελνε αυτόν τον περήφανο λαό έξω από το σπίτι του. Πιθανότατα πίστευαν πως θα φωνάζαμε 5-6 μέρες και θα ξεθυμαίναμε. Δεν υπολόγισαν πως αυτό έχει συμβεί τόσες πολλές φορές τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ίσως να είχαν στα σίγουρα χαρτιά τους πως η απέχθεια προς το σύστημα τους θα μετατρεπόταν σε βία και στο τέλος θα βρίσκαν πάτημα για το κλείσιμο της 13. Ούτε αυτό υπολόγισαν σωστά, αφού ο κόσμος πλέον δεν είναι ηλίθιος και μέχρι στιγμής έχει δείξει μια απίστευτη λογική σε κάθε τι παράλογο που τον προκαλεί.

Αυτό τους φόβισε. Ότι οι ειρηνικές κινητοποιήσεις αντί να σταματάνε συνεχίζονται, αντί να μειώνεται η συμμετοχή του κόσμου αυξάνεται και αντί να περιορίζεται στα ίδια σημεία έχει φτάσει έξω από τα σπίτια τους. Για αυτόν τον λόγο πάρθηκε η εντολή σε ένα επικίνδυνο δρόμο γεμάτο μηχανάκια και κόσμο, τα ΜΑΤ να ψεκάσουν τον κόσμο, να τον αναγκάσουν σε άτακτη υποχώρηση με κίνδυνο την ίδια του την ζωή και να ξεκινήσουν τις συλλήψεις. Χωρίς λογική αλλά με σχέδιο.

Όταν η Ελληνική αστυνομία βλέπει πως ο κόσμος δεν ξεσπά σε βία και πληθαίνει, τότε φοβάται και παίρνει τα μέτρα της ώστε να δημιουργήσει βία και η επόμενη κινητοποίηση να μην βρει την ίδια ανταπόκριση. Δεν είναι ούτε επιστημονικά πράγματα, ούτε πυρηνική φυσική. Το σύστημα θέλει να σπάσει τον τσαμπουκά του λαού του Παναθηναϊκού γιατί σιγά-σιγά γίνεται ανεξέλεγκτος. Τόσο ώστε να φτάνει στο σημείο να πηγαίνει κάτω από το σπίτι του ίδιου του πρωθυπουργού και να μην μπορούν καν να φανταστούν που θα είναι ο επόμενος προορισμός.


Ο λαός του Συλλόγου, η μεγάλη μάζα καλείται να ξυπνήσει. Αν όχι, να συμμετέχει σε αυτές τις πορείες τουλάχιστον να ανοίξει τα μάτια του και να δει ότι δεν πολεμάνε την Θύρα 13 μόνο αλλά τον ίδιο τον Σύλλογο, την ίδια την Λεωφόρο. Αν δεν έχει την δυνατότητα -ή την επιθυμία αν θέλετε- να βγαίνει κάθε βράδυ στους δρόμους, να προετοιμάσει τον εαυτό του για το μεγάλο κάλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός λαός έχει "κηρύξει πόλεμο" στην Ελληνική κυβέρνηση που προτίμησε να κρύψει κι αυτή κάτω από το χαλάκι τα ονόματα των πραγματικών υπαίτιων της βίας στον Ελληνικό αθλητισμό. Στέκεται απέναντι σε αυτούς που αντί να πολεμήσουν την διαφθορά, δίνουν εντολές να συλλαμβάνουν κόσμο που βγαίνει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει το δίκιο του.

Ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός και ο Μαρινάκης έχουν πάρει τα μηνύματα τους και φοβούνται. Αν δεν νιώθανε την καυτή ανάσα του κόσμου, δεν θα έδιναν εντολές να σπάσει με χημικά, ξύλο και συλλήψεις σήμερα το πράσινο πλήθος. Κατάλαβαν τι τσουνάμι έχουν δημιουργήσει, φοβούνται και βρίσκονται σε σύγχηση.

Ο Τσίπρας που κάποτε διαδήλωνε και κατέβαινε στους δρόμους απαιτώντας από τα ΜΑΤ να μην είναι επιθετικά προς τον κόσμο είναι αυτός που σήμερα κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος του Συλλόγου του έχει παραδώσει στα χέρια την κλεψύδρα.

Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί να χάσουμε αυτόν τον "πόλεμο". Σημασία έχει να είμαστε παρόντες στα υπόλοιπα καλέσματα, σημασία έχει να παλέψουμε...

Σχόλια