Νίκη με ζόρια


Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε για ακόμη ένα ματς πως έχει προβλήματα και ζορίστηκε αλλά λύγισε στο τέλος την αντίσταση της Νταρουσάφακα με 82-79, πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη σε 5 αγώνες στο Top 16.


Το θετικό είναι ένα ότι κερδίσαμε, τα αρνητικά πολλά. Είναι προγραμματισμένη περίοδος ντεφορμαρίσματος; Δεν νομίζω. Η ποιότητα αυτού του ρόστερ έφτασε στο pick του; Ούτε αυτό πιστεύω πως ισχύει.

Μπορεί να μην υπάρχει καλή χημεία με τον προπονητή, μπορεί 2-3 παίκτες που είναι λίγοι να παίρνουν μαζί και τους υπόλοιπους, μπορεί να μην υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι στην ομάδα, μπορεί να μην έχουν ταιριάξει, να μην έχουν προλάβει να ταιριάξουν, μπορεί το πρόβλημα να είναι ψυχολογικό. Πολλά μπορεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα δεν βλέπεται και πως σου βγάζει την εντύπωση ότι έχει ξεμείνει από βενζίνι για να νικήσει ομάδες αξιόμαχες σαν την Νταρουσάφακα αλλά άπειρες και χωρίς φανέλα.

Σημασία έχει ότι κερδίσαμε εν τέλει, σημασία έχει να κερδίσουμε και την ερχόμενη εβδομάδα στην Κροατία. Γιατί χωρίς εκτός έδρας νίκες δεν υφίσταται πρόκριση.

ΥΓ: Ενα ακόμη θετικό ότι κερδίσαμε χωρίς τον Διαμαντίδη. Όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να συνηθίζουμε σιγά-σιγά...


Τα δεκάλεπτα: 16-21,42-38, 63-58, 82-79.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 7, Γιάνκοβιτς 12, Φώτσης 8, Ραντούλιτσα 17, Παππάς 4, Φελντέιν 9, Γκιστ 9, Καλάθης 14, Κούζμιτς 2.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (Μαχμουτί): Ουίλμπεκιν 4, Ρέντινγκ 5, Ερντέν 11, Μαρκοϊσβίλι 5, Γκόρντον 25, Αρσλάν 2, Σλότερ, Χαρανγκόντι 18, Μπιέλιτσα 7, Πρέλντζιτς 3.

Σχόλια