Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Kάθε λάθος σου και μια αποθέωση. Έτσι για το ευχαριστώ... (vid)Για ακόμη μια φορά (σπάνια για την ακρίβεια), μια λάθος ενέργεια του Δ.Διαμαντίδη έβαλε "φωτιά" στο ΟΑΚΑ και σήκωσε όλο τον κόσμο από τις καρέκλες του για να τον αποθεώσει.

Όπως και να το κάνουμε, όταν ο
μεγαλύτερος μπασκεμπολίστας που φόρεσε ποτέ την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος βρίσκεται στο παρά πέντε της αποχώρησης του, τότε είναι φυσικό επακόλουθο κάθε ματς μπροστά στο κοινό του Συλλόγου να αποτελεί και μια ευκαιρία αποθέωσηςς του.

Έτσι κι αλλιώς οι χαρές που ζήσαμε μαζί του είναι αμέτρητες και δύσκολο να καταμετρηθούν. Οπότε ας βρίσκουμε την ευκαιρία να φωνάζουμε όλο και πιο δυνατά το όνομα του μετά από κάθε λάθος ενέργεια του. Για το ευχαριστώ τόσων χρόνων, για την τύχη που είχαμε να τον δούμε με την πράσινη φανέλα ώστε να διηγούμαστε στα εγγόνια μας ότι κάποτε αρχηγός της ομάδας μας ήταν ο Κύριος Διαμαντίδης. Και θα έχουμε πολλές ιστορίες να λέμε...

Κι αυτός με την σειρά του, ξέρει πως να πει το ευχαριστώ στον Σύλλογο και στον κόσμο. Για την ακρίβεια το λέει κάθε εβδομάδα από δύο φορές εδώ και 11 χρόνια.

Παρακάτω η φάση που ξεσήκωσε το κοινό:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το