Δεν πρέπει να ηρεμήσουμε



Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών στην Λιβαδειά και σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα του στημένου πρωταθλήματος, πήγαν πάνω από 2.000 άτομα δίνοντας χρώμα στην πόλη και ζωή σε ένα άψυχο και προπολεμικό γήπεδο με τα συνθήματα του.


Για ακόμη ένα ματς η παρουσία του κόσμου ήταν υποδειγματική και παρά την παράλογη διακοπή του διαιτητή για ένα πανί που δεν ανέφερε καν όνομα (!!) η κατάσταση δεν ξέφυγε και το...τυράκι δεν φαγώθηκε.

Πολύ μεγαλύτερη σημασία από τα σημερινά και τα της προηγούμενης εβδομάδας έχει ο κόσμος να δείξει την ίδια πίστη και τρέλα τις επόμενες μέρες. Να μην επαναπαυτεί και να μην τον κερδίσει ο...χρόνος. Πρέπει να μην ηρεμήσει.

Είδατε και σήμερα πόσο εύκολα πήγαν να τινάξουν το ματς στον αέρα και πόση ισονομία υπάρχει, με αντίστοιχα πανιά γαύρων να μην ακολουθούνται από διακοπές και καθυστερήσεις. Το σύστημα αυτό έχει δύο δεκαετίες ζωή και αντί να φθείρεται, προκαλεί όλο και περισσότερο.

Οι μέρες που ζούμε είναι ιστορικές. Έχει δοθεί μια ιστορική ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξουμε, να μην την αφήσουμε να περάσει. Γιατί αν ξεχαστούμε πχ με την ανάκληση της απόφασης για την 13 τότε θα έχουμε κερδίσει μια μάχη και θα έχουμε χάσει την αγώνα.

Πρέπει να ξυπνήσουμε κι άλλο κόσμο, να μην χρησημοποιούμε άλλο τα "θα".

Ούτε εβδομάδα δεν έχει περάσει και ήδη έχει φανεί πόσο έχουν τρομοκρατηθεί κάποια κέντρα.

Το χρωστάμε στους εαυτούς μας να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την κόκκινη χούντα. Σκεφτείτε μόνο τι έχετε περάσει όλα αυτά τα χρόνια...

Επόμενο -προγραμματισμένο- ραντεβού την Τετάρτη στην Λεωφόρο με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (17:15).

Σχόλια