Θα μπει μια τάξη και ένας τέλος στην βία!



Oι κινητοποίησεις των τελευταίων ημερών από την Θύρα 13 είναι μόνο η αρχή και αυτό πλέον το γνωρίζουν άπαντες. Οι ειρηνικές πορείες σε διάφορα σήμεια της Ελλάδας θα συνεχιστούν με μοναδικό στόχο να μπει μια τάξη σε αυτό το μπουρδέλο που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο -και όχι μόνο- τα τελευταία χρόνια.


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βάλει ένα τέλος στην βία του κάθε πράκτορα, έμπορα, καιροσκόπου πολιτικού, κορακιού και παράγοντα της διαπλοκής. Αυτά που έχουν δει τα μάτια μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι -δυστυχώς- θα τα εξιστορούμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας και δεν θα τα πιστεύουν. Μπορεί να μην πιστεύουν κιόλας πως μας πήρε τόσα χρόνια να του βάλουμε ένα τέλος. Όπως και να χει, σημασία έχει ότι ο κόσμος μας είναι πλέον αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος.

Αυτό που δεν τολμάνε να κάνουν όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί, θα το κάνουμε εμείς. Γιατί πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα τέλμα και θέλουν να τον κατατάξουν σαν κομπάρσο. Διακυβεύονται πολύ περισσότερα από το κλείσιμο 3 μηνών της Θύρας 13. Θέλουν να μας πάρουν την Λεωφόρο, να μας στείλουν να τους συντηρούμε το ΟΑΚΑ και να μας μετατρέψουν σε άνιωθα ζόμπι. Είμαστε οι τελευταίοι που ξεμείναμε να τους χαλάμε την φάση και είναι δεδομένο ότι θα συνδιαστούν πολλά συμφέροντα για να μας σπάσουν.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ τυχερός γιατί έχει μια πολύ σκληρή μερίδα οπαδών που ειναι 24/7 ετοιμοπόλεμη για τον Σύλλογο. Αυτοί οι 1000-2000 λοιπόν είναι ικανοί να ξυπνήσουν και τους υπόλοιπους. Το κάνανε πριν 8 χρόνια, θα το ξανακάνουν και τώρα.

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η τελική μάχη, δεν ξέρω τι απώλειες θα έχουμε, δεν μπορώ να ξέρω πόσοι εν τέλει πως θα το πετύχουμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα τους τελειώσουμε. Και το ξέρω γιατί το βλέπω τις τελευταίες μέρες στην ματιά κάθε Παναθηναϊκού που έχει βγει στους δρόμους.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ..

Σχόλια