H Θύρα 13 που αποθεώνετε την Παρασκευή είναι αυτή που βρίζετε το Σάββατο


Από χθες το βράδυ όλα τα ΜΜΕ έχουν κάνει σημαία τους το video αποθέωσης του Διαμαντίδη από τον κόσμο του Συλλόγου την στιγμή που το σουτ του δεν βρήκε καν στεφάνη. Λογικό αφού τέτοιες αντιδράσεις είναι που προάγουν μια σωστή κουλτούρα και δεν τις βλέπουμε συχνά. Παράλογο γιατί τα ίδια ΜΜΕ αποθεώνουν τους ίδιους ανθρώπους, που εδώ και δύο εβδομάδες τους έχουν βγάλει εγκληματίες.

Οπότε καλό είναι να κάνουμε μια υπενθύμιση (που είχαμε κάνει και πριν κάτι χρόνια)...


Η χθεσινή Θύρα 13 που σε κάποιες φάσεις ανάγκαζε το υπόλοιπο γήπεδο να βγάζει τις κάμερες και να τραβάει βίντεο, είναι η ίδια Θύρα 13 που σε κάποιες φάσεις το υπόλοιπο γήπεδο νιώθει αηδιασμένο μαζί της.

Η χθεσινή Θύρα 13 που "δεν σταματάει να τραγουδάει λεπτό και κάνει καλό στον Παναθηναϊκό" είναι η ίδια Θύρα 13 που "βρίζει την οικογένεια Βαρδινογιάννη και κάνει κακό στον Παναθηναϊκό".

Η χθεσινή Θύρα 13 που "είναι οι πιο πιστοί οπαδοί στον κόσμο και ακολουθάνε όλα τα τμήματα του Συλλόγου" είναι η ίδια Θύρα 13 που "χαρτζιλικώνονται σαν υπάλληλοι από τον κάθε πρόεδρο".

Η χθεσινή Θύρα 13 που "αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο της ομάδας" είναι η ίδια Θύρα 13 που "σκοτώνει με την συμπεριφορά την ομάδα".

Η χθεσινή Θύρα 13 που τραγουδάς τα συνθήματα κατά Κοντωνή, Μαρινάκη, αστυνομίας και κράτους είναι η ίδια Θύρα 13 που βρίζεις όταν βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τους Κοντωνή, Μαρινάκη, αστυνομία και κράτος.


Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι υποκρισία. Ή είσαι Θύρα 13 ή όχι. Η Θύρα 13 έχει τα καλά της και τα κακά της. Η Θύρα 13 είναι αυτή που έχει γράψει ιστορία με τα σωστά και τα λάθη της. Δεν γίνεται την Παρασκευή να την αποθεώνεις και το Σάββατο να την βρίζεις. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τους θες σε κάθε γήπεδο την μια μέρα και στην φυλακή την επομένη.

Αυτό είναι τρέλα. Ή διπροσωπία...


ΥΓ: Την Θύρα 13 μπορείς να την κατηγορήσεις για άλλες συμπεριφορές αλλά όχι για την στάση που είχε εκείνο το Σάββατο στην Λεωφόρο. Δεν μπορείς. Εκτός αν νιώθεις εντάξει με το να σε γαμάνε μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και εσύ αρκείσαι με το να κοιτάς.

Σχόλια