Δεν πήρε το διπλό (pics)



Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος (εκτός έδρας) με την Βουλιαγμένη με την διαιτησία να αδικεί σε κάποια σημεία τους “πράσινους”. Πολύ καλή απόδοση τόσο από τον Γιώργο Αφρουδάκη όσο και από τον Ηλία Καραμπέτσο.


Μπήκε και καλά και πήρε προβάδισμα


Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη επίθεση της αναμέτρησης δέχτηκε το 1-0 με παίκτη λιγότερο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι έχει μπει δυνατά στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, στα 2 λεπτά της αναμέτρησης ο Καρούντζος με ωραίο σουτ ισοφάρισε άμεσα για τους “πράσινους”. Με 5 λεπτά να απομένουν για το τέλος της πρώτης περιόδου ο εντυπωσιακό σουτ του Πρίμορατς βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στις επόμενες φάσεις ο Γιώργος Αφρουδάκης πήρε δύο αποβολές κάτι που δημιούργησε πονοκέφαλο στον Τέο Λοράντο. Δύο λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο Καραμπέτσος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 1-2 υπέρ των “πρασίνων”. Έτσι το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-2.


Χαλάρωσε και βρέθηκε πίσω στο σκορ

Το δεύτερο οκτάλεπτο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Στην πρώτη επίθεση η
Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 2-2 και έφερε το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια με ωραία κίνηση ο Γιώργος Αφρουδάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Παναθηναϊκό κάνοντας το 2-3. Στο σημείο εκείνο η Βουλιαγμένη αντέδρασε και με 2 όμορφα γκολ του Χρυσοσπάθη πήρε κεφάλι στο σκορ. Σ’ αυτή την περίοδο όπως φάνηκε οι άμυνες των δύο ομάδων δεν ήταν καλές. 2:38 από το τέλος της δεύτερης περιόδου ο Γαβαλάς με ωραίο τέρμα έκανε το 4-4 και έφερε το ματς στα ίσα και πάλι. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Στο 7ο λεπτό της δεύτερης περιόδου η Βουλιαγμένη πήρε και πάλι προβάδισμα με 5-4 από τον Βουλγαράκη. Το 6-4 προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή του Παναθηναϊκού μιας και προήλθε από ένα ανύπαρκτο επιθετικό που έδωσαν οι διαιτητές της αναμέτρησης. Λίγο πριν το τέλος του οκταλέπτο οι “πράσινοι” μείωσαν σε 6-5 με γκολ του Τοράκη.
Νίκησαν τα δοκάρια…

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με συνεχόμενα δοκάρια. Την αρχή την έκανε ο Παναθηναϊκός το πρώτο λεπτό της περιόδου με τον Καπετανάκη. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη έκανε τρία δοκάρια σε τρεις επιθέσεις της. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της Βουλιαγμένης και ισοφάρισε με ωραίο σουτ από τον Πρίμορατς που έκανε το 6-6. Το παιχνίδι είχε πολύ ένταση και συνεχόμενες αποβολές. Πολύ καλός ήταν και ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Καραμπέτσος, ο οποίος έκανε καίριες επεμβάσεις που κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό. 2 λεπτά πριν το τέλος του οκταλέπτου η Βουλιαγμένη έκανε το 7-6 με τον Καμπότση. Το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 7-7 μετά από γκολ του Καπετανάκη.

Εντυπωσιακό Καραμπέτσος αλλά…

Το τελευταίο οκτάλεπτο αναμενόταν να είναι εντυπωσιακό και ήταν. Πολλά δοκάρια από τις δύο ομάδες και πάθος για τη νίκη. Το 8-7 όμως που πραγματοποιήθηκε από τον Βουλγαράκη δεν έπρεπε να μετρήσει μιας και ήταν εκτός χρόνου. Σοβαρό λάθος από τους δύο διαιτητές. Στην επόμενη ακριβώς φάση και με 4 λεπτά να μένουν για το τέλος  ο Χρήστος Αφρουδάκης έκανε το 9-7 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην Βουλιαγμένη. Στο σημείο εκείνο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με 2 γκολ σε 1:30 έφερε το παιχνίδι στα ίσα και πάλι. Σημαντικό ρόλο σ΄αυτό διαδραμάτισαν και οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Καραμπέτσου. Παραδείγματος χάρη, εντυπωσιακή ήταν η επέμβαση του στο τετ α τετ με τον Βουλγαράκη. Τελικά το παιχνίδι έληξε 10-10 με δύο πέναλτι Το 9-10 έγινε 1 λεπτό από το τέλος με τον Κόνγουει και η Βουλιαγμένη ισοφάρισε 10-10  14 δευτερόλεπτα από το τέλος.


Πηγή: Panathinaikos24

Σχόλια