Ιωαννίδης: «Τρεις φορές μου έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός»

«Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με πάρει τρεις φορές. Ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου, αλλά δεν είναι τα πάντα πώς θα κονομήσεις. Εγώ είπα ότι αφού ήμουν στον Αρη δεν θα πάω στον ΠΑΟΚ ποτέ. Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. Δένεσαι με την ομάδα, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα προδώσεις. Προσπάθησε να με πάρει και πριν έρθω στον Ολυμπιακό στην αρχή και το 1994 με πήρε ο Μπαλτάκος και μου είπε ότι αν δεν ανανεώσεις σε θέλουμε. Και μετά πριν επιστρέψω στον Ολυμπιακό ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου το 1999, όταν πήρε ο Σούμποντιτς το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό».

Είναι από τις δηλώσεις που έχουν την δική τους σημασία, μιας και μαθαίνεις από άμεσα εμπλεκόμενους αν τελικά ίσχυαν φήμες που άκουγες την τότε εποχή.

Σύμφωνα με τον Γ.Ιωαννίδη λοιπόν, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε τρεις φορές να τον φέρει να κοουτσάρει την ομάδα. Η πρώτη ήταν
πριν πάει στον Ολυμπιακό, η δεύτερη το καλοκαίρι του 1994 και η τρίτη το καλοκαίρι του 1999.

Ευτυχώς για τον Σύλλογο, η τρίτη και τελευταία προσπάθεια έμεινε εκεί και οι Γιαννακόπουλοι φέρανε τον Ζ.Ομπράντοβιτς κάνοντας τον Παναθηναϊκό Ευρωπαϊκό θρύλο.

Σχόλια