Τελείωσε η "μπουγάδα" του Πουλίδο



Διάβασα χθες πως ο Α.Πουλίδο είναι έτοιμος να φύγει από τον Ολυμπιακό για να πάει στην ομάδα από το Μεξικό Τσίβας Γουαδαλαχάρα έναντι 5.000.000 ευρώ!


Ο 24χρονος Μεξικανός μπορεί να ήταν ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για δύο καλοκαίρια όμως με τα χρώματα της δεύτερης ομάδας του Πειραιά έχει αγωνιστεί μόλις 1 φορά στο Κύπελλο Ελλάδος. Παρόλα αυτά κατάφερε ο παίκτης να φέρει πρόταση από το Μεξικό που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα γράφεται πως ενδιαφέρεται και ομάδα από τις ΗΠΑ.

Να θυμίσω πως η ομάδα του Β.Μαρινάκη προσπαθούσε να τον ντύσει στα κόκκινα τον παίκτη όμως υπήρχαν θέματα με την Τιγκρές και δεν μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας μας. Τελικά ο Πουλίδο με colpo grosso του...Κομπότη, κατέληξε στην ομάδα της Λιβαδειάς πέρυσι τον Ιανουάριο! Ο παίκτης αγωνίστηκε 6 φορές και από εκεί πήρε τον δρόμο για τον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι.

Πως εμφανίστηκε ο Κομπότης στην ιστορία, πως κάλυπτε το συμβόλαιο του παίκτη, γιατί αυτός ήρθε σε μια ομάδα που έπαιζε την παραμονή της, πως πήγε στον Ολυμπιακό, γιατί ενώ ήταν ο μεγάλος πόθος έπαιξε μόλις ένα ματς και με ποιον τρόπο ήρθε πρόταση τόσων εκατομμυρίων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι απορίες τις οποίες πρέπει να λύσετε μόνοι σας...


Πολλοί θα σας πουν ότι απλά συνεργάζεται ο Ολυμπιακός με καλούς μάνατζερ...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

Σχόλια