Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά. Να δούμε αν θα γίνει και πυρκαγιά...



Πρέπει κάποιος να μην θέλει να δει την πραγματικότητα για να πιστεύει πως δεν σημαίνουν κάτι όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την επιστροφή του Ν.Πατέρα στην ΠΑΕ.


Δημοσιεύματα εφημερίδων, άρθρα σε sites, δηλώσεις παλαιμάχων και πάει λέγοντας. Ο λαός λέει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Εγώ την θεωρώ δεδομένη την φωτιά για το καλοκαίρι που έρχεται και δεν θα είναι από αυτές που θα μας κάψουν. Είναι προσωπική μου άποψη -με βάση και αυτά που μπορώ να ξέρω- και ελπίζω να μην διαψευστώ.

Ο κόσμος του Συλλόγου έδειξε πως δεν θέλει η ΠΑΕ να έχει την λαϊκή βάση ως ιδιοκτησιακό καθεστώς οπότε η επιστροφή του Πατέρα είναι το αμέσως επόμενο θετικό γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί. Με εξουσία και χρήματα.

Επίσης σήμερα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε και έδωσε πριμ στην ομάδα πυγμαχίας που κατέκτησε την Κυριακή το 31ο πρωτάθλημα της. και μπορείτε να δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία.

Εν αναμονή λοιπόν της πυρκαγιάς...


ΥΓ: Θα μου πει κάποιος πως ο Πατέρας έχει διαψεύσει αυτά τα σενάρια. Όμως αυτά αντί να υποχωρούν, γίνονται όλο και πιο έντονα. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, καταλαβαίνουμε.


Σχόλια