Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Οι ντεντέκτιβ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του συστήματος

Θα παρακολουθεί δε στενά την εξέλιξη των ερευνών για την αποκάλυψη των δραστών, ώστε να εντοπιστούν κι αποκαλυφθούν όποια σκοτεινά κέντρα μετέχουν σε τέτοιου είδους έκνομες δράσεις


Σε μια πρωτοποριακή κίνηση που θυμίζει εποχές Τζίγγερ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως έχει σκοπό να καλύψει οικονομικά τις ζημιές που προκλήθηκαν στα γραφεία της Super League χθες το βράδυ από κόσμο του Συλλόγου. Μάλιστα ανακοίνωσε πως θα παρακολουθήσει στενά τις έρευνες να αποκαλυφθούν οι δράστες καθώς και τα...σκοτεινά κέντρα που υπάρχουν.

Αφού για ακόμη μια χρονιά δεν
μπόρεσαν να προστατεύσουν τον κόσμο του Συλλόγου από το στήσιμο τις 21ης Νοέμβρη και αφού κατάφεραν να τους κάνει κουμάντο ο Θεοδωρίδης με τον Καραπαππά μέσα στην Λεωφόρο, είπαν να υποδυθούν τον Sherlock Holmes...

Η αξιοπρέπεια είναι πολύ πιο σημαντική από την μείωση μιας εξαρχής στημένης τιμωρίας κύριοι της ΠΑΕ.


Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη στη θέση της, καταδικάζει στον απόλυτο βαθμό κάθε πράξη βίας. Το τελευταίο συμβάν το βράδυ της Παρασκευής με την προξένηση υλικών ζημιών στα γραφεία της Super League είναι μια ενέργεια που δεν έχει χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βρίσκει κάθετα αντίθετη τη διοίκηση του συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και στην παρούσα φάση η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, αποτελεί θέμα αρχής για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανεξαρτήτως της προέλευσης και των κινήτρων των δραστών, να υποβάλει πρόταση στη Super League προκειμένου να καλύψει τα έξοδα αποκατάστασης των φθορών που προκλήθηκαν από τους αγνώστους.

Θα παρακολουθεί δε στενά την εξέλιξη των ερευνών για την αποκάλυψη των δραστών, ώστε να εντοπιστούν κι αποκαλυφθούν όποια σκοτεινά κέντρα μετέχουν σε τέτοιου είδους έκνομες δράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το