Aνακοινώσεις της πλάκας



Aνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με δημοσιεύματα που βγαίνουν από συγκεκριμένα ΜΜΕ και έχουν σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα.

Μόνο που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξέχασε να αναφέρει
σε ποια ΜΜΕ αναφέρεται και ποια δημοσιεύματα είναι αυτά που θεωρούνται στημένα. Ο κόσμος δεν είναι μάντης για να γνωρίζει που αναφέρεται, ούτε όλοι ασχολούνται από το πρωί ως το βράδυ με το τι γράφεται για να μπορεί να μεταφράσει την ανακοίνωση.

Αν δεν έχουν σκοπό να αναφέρουν συγκεκριμένα ονόματα και γραπτά, τότε ας μην τις βγάζουν καθόλου γιατί δεν κάνουν τον κόσμο σοφότερο. Και βασικός σκοπός έκδοσης μιας ανακοίνωσης είναι αυτός. Να ενημερώνει τον κόσμο και όχι να τον μπερδεύει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Είναι ευκόλως αντιληπτό ότι τους τελευταίους μήνες ένας συγκεκριμένος όμιλος ΜΜΕ κοντράρει τον Παναθηναϊκό με συστηματική αρθρογραφία, η οποία ως μοναδικό στόχο έχει τη δημιουργία αρνητικού κλίματος εναντίον της ομάδας και των μελών της. Ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπει εις βάρος του παιχνίδια και η ανοχή εξαντλήθηκε. Από εδώ και πέρα στα κακόβουλα δημοσιεύματα με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς το σύλλογο και τα μέλη του, μοναδικός δρόμος θα είναι η επίσημη αντίδραση και οι δέουσες νομικές ενέργειες» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο «πράσινο στρατόπεδο».

Σχόλια