Αλλαγή υπηκοότητας του Σπάθα ζητάει ο Ολυμπιακός!



Η εντός έδρας ήττα-αποκλεισμός με 0-3 από την Άρσεναλ στο γήπεδο (πρώην στάδιο) Καραϊσκάκη, έδρα του Εθνικού, Ολυμπιακού και Ατρόμητου Πειραιώς, φαίνεται πως έχει προκαλέσει "τσουνάμι" αντιδράσεων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός που δεν σκοπεύει να μείνει μόνο στην παραδειγματική τιμωρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται επίσημη πρόταση προς την
Ελληνική και την Ιταλική Κυβέρνηση ο Ηλίας Σπάθας να πάρει Ιταλική υπηκοότητα! Ο Έλληνας διαιτητής αναμένεται να γίνει ξανά διεθνής και πάνω σε αυτό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός κυνηγάει την αλλαγή υπηκοότητας του μιας και ο κ.Σπάθας έχει ρίζες από την Σικελία!

Το σκεπτικό των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι με την επίτευξη αλλαγής της υπηκοότητας ο διεθνής ρέφερι να μπορεί να σφυρίζει σε Ευρωπαϊκούς αγώνες την δεύτερη ομάδα του Πειραιά, μιας και η διαιτησία στο ματς με την Άρσεναλ ήταν το λιγότερο προκλητική.

Μάλιστα ήδη έχουν μαζευτεί στην πλατεία Αλεξάνδρας όλα τα απαραίτητα χαρτιά ώστε να σταλεί άμεσα ο φάκελος στις αρμόδιες Ελληνικές και Ιταλικές αρχές και από του χρόνου -εάν δεν προκύψουν εξωαγωνιστικά Ευελπίδων προβλήματα- να έχει ο Ολυμπιακός καλύτερες διαιτησίες από δικά του παιδιά.

Σχόλια